Καβάλα: Προφυλακιστέος ο 55χρονος συζυγοκτόνος – Ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο αλλά το έκανε από ερωτικό πάθος γιατί δεν ήθελε να χωρίσει με τη σύζυγό του καθώς φοβόταν πως δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος συζυγοκτόνος της Καβάλας μετά την απολογία του στον ανακριτή καθώς του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια της γυναίκας του και από τα παιδιά του.
Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο αλλά το έκανε από ερωτικό πάθος γιατί δεν ήθελε να χωρίσει με τη σύζυγό του καθώς φοβόταν πως δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του.
Ο αδελφός της Άιντα, της 43χρονης φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, μέσα στο φαρμακείο της από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, σπάει τη σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο live news και τον Άγγελο Λαμπίδη.
Θέλουν να υιοθετήσουν τα ανίψια τους
Ο αδελφός της 43χρονης συγκλονίζει μιλώντας για τα ανίψια και βαφτιστήρια του.
Δίπλα του η σύζυγός του. Έχουν πάρει την απόφαση, δίχως δεύτερη σκέψη, να διεκδικήσουν την κηδεμονία των δύο αγοριών.
Από τη πλευρά της, η οικογένεια της Άιντα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ό,τι χρειαστεί, προκειμένου ο δολοφόνος της να τιμωρηθεί.
Η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού ισχυρίζεται πρόκειται για ένα έγκλημα προμελετημένο, στυγνό και αποτρόπαιο.
- Γερμανία: Εγκρίθηκαν η έκπτωση στον φόρο καυσίμων και το αφορολόγητο μπόνους για εργαζόμενους
- Ρέθυμνο: Γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να δώσει τέλος στη ζωή της
- Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Σπάει την σιωπή της η κοπέλα του δράστη – «Του είπα μην πας για κανένα λόγο»
- Miami Vice: Η αλήθεια κρύβεται στα παστέλ κοστούμια των 80s – Η σειρά που έκανε κουλ τους ντετέκτιβ
- Ο αριθμός των ανθρώπων με ακρωτηριασμούς θα αυξηθεί στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή βοήθειας
- Gazzetta dello Sport: «Ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας ο Γκουαρντιόλα»
