Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2022: Όσα θα χρειαστείς για να φωνάξεις «Die Together» με την Αμάντα Γεωργιάδη

Eurovision 2022: Όσα θα χρειαστείς για να φωνάξεις «Die Together» με την Αμάντα Γεωργιάδη

Τα προγνωστικά δείχνουν ότι θα είσαι ο μεγάλος νικητής του φετινού διαγωνισμού – τουλάχιστον, αν βάλεις τα δυνατά σου

Ανήκεις στους διαβασμένους της διοργάνωσης ή σε εκείνους που συντονίζονται στους ρυθμούς της μια φορά το χρόνο, όταν πλησιάζει η περίοδος του διαγωνισμού; Όποια και αν είναι η απάντηση, μέχρι τώρα έχεις μάλλον προλάβει να ακούσεις τα φαβορί (Ουκρανία και Ιταλία, σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων), να χαρείς με τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας (6η, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές) και, φυσικά, να καλέσεις τους φίλους σου για να παρακολουθήσετε μαζί τον τελικό της 14ης Μαΐου. Ξέρεις τι άλλο προλαβαίνεις να κάνεις; Να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που αναλογεί στην πιο χρωματιστή, ζωντανή και χαρούμενη μουσική διοργάνωση της Ευρώπης.

Αναλόγως με τις δυνατότητες και τις προτεραιότητές σου, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν την εμπειρία των καλεσμένων σου – αλλά και την καθημερινότητά σου μετά τον τελικό, αφού όλα τους μπορούν να φανούν χρήσιμα κάθε ημέρα του χρόνου. Για να είμαστε σίγουροι ότι ό,τι σου προτείνουμε θα φτάσει στην ώρα του, επιλέξαμε τα προϊόντα-κλειδιά από την τεράστια ποικιλία του shopflix.gr, που χάρη στην αποκλειστική συνεργασία με την Courier Center σε ενημερώνει με ακρίβεια για την ημερομηνία παράδοσης, ήδη από την υποβολή της παραγγελίας.

Άλλο ένα plus; Για λίγες ημέρες ακόμη, μπορείς να αποκτήσεις ακόμη φθηνότερα όσα θα χρειαστείς για μια λαμπερή βραδιά στο σπίτι, στο πλαίσιο των ανοιξιάτικων εκπτώσεων που τρέχουν στην πλατφόρμα, σε δεκάδες είδη και πολλαπλές κατηγορίες.

Ζητήματα υποδομών

Δεν θέλουμε να παρεξηγηθούμε: το κυριότερο πράγμα που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά με την παρέα σου την βραδιά του τελικού, είναι καλή διάθεση. Όμως για να απολαύσετε όλοι στο μέγιστο την εντυπωσιακή διοργάνωση, καλό είναι να έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Τηλεόραση Smart Samsung QLED 4K UHD 43”

Δεν θα χάσεις λεπτομέρεια από τα κοστούμια των αποστολών (αν και ορισμένα θα ήταν καλύτερο να μην πετάξουν ποτέ μέχρι την Ιταλία), αλλά ούτε και από τους εντυπωσιακούς φωτισμούς που πάντα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκηνή της Eurovision. Τεχνολογίες με παράξενα ονόματα (Quantum Dot, Quantum HDR και Dynamic Tone Mapping) αναλαμβάνουν να προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα με έντονες αντιθέσεις και πλήρη απόδοση χρώματος σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας.

Ακόμη μεγαλύτερο plus για τη μεγάλη βραδιά; Ο 3D ήχος που ακολουθεί τη δράση, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι παρακολουθείς τον διαγωνισμό από το Pala Olimpico του Τορίνο. Και είναι σίγουρο ότι οι φίλοι σου θα σχολιάσουν τον εξαιρετικά λεπτό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό της νέας σου smart TV.

Αγόρασέ τη από 429€.

Τηλεόραση Philips 55» Smart HDR 4K

Θα σε κερδίσει από την πρώτη ματιά, χάρη στις άφθονες ίντσες της οθόνης της, όμως σύντομα θα σου θυμίσει ότι δεν μετράει (μόνο) το μέγεθός της. Η smart TV της Philips σε μεταφέρει στη μεγάλη βραδιά προσφέροντάς σου κινηματογραφική εικόνα και ήχο, χάρη στο Dolby Vision και Dolby Atmos, με ευκρίνεια και βάθος που δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο έχεις συνηθίσει.

Όσο γοητευτικά και αν σου ακούγονται τα σύμβολα «4K», όμως, τη βραδιά του μεγάλου τελικού θα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό της τηλεόρασής σου που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Το μοναδικό Ambilight, μια καινοτομία της Philips που αξιοποιεί έξυπνες λυχνίες LED για να μεταφέρει τη μαγεία της οθόνης στο σαλόνι σου, ταξιδεύοντάς σε στη δράση.

Αγόρασέ τη από 449€.

Soundbar Crystal Audio

Eurovision θα πει πρώτα από όλα μουσική – και είναι αδύνατον να την απολαύσεις αν οι μελωδίες καλύπτονται από τον (όχι πάντα καλοπροαίρετο) σχολιασμό των καλεσμένων σου. Η λύση βρίσκεται στο αποσπώμενο soundbar της Crystal Audio και τον δυνατό, πλούσιο ήχο του.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δυο tower ηχεία, επιτρέποντας στον ήχο να διαχέεται καλύτερα στον χώρο σου, ενώ είναι εξοπλισμένο με subwoofer για την ενίσχυση της αντήχησης των μπάσων. Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να αδικήσει καμιά συμμετοχή. Και μπορείς να το χειρίζεσαι με τηλεχειριστήριο, αποφεύγοντας τις περιττές διαδρομές.

Αγόρασέ το από 108€.

Karaoke Herostar C-05 με Δύο Ασύρματα Μικρόφωνα

Είναι (εξαιρετικά) οικονομικό, κι όμως θα αποτελέσει την έκπληξη που θα συζητάτε για καιρό. Συνδέεται εύκολα με την τηλεόρασή σου – αλλά και με κάθε άλλη συσκευή που έχει είσοδο ήχου – απογειώνοντας τη βραδιά με… διαδραστικές επιλογές.

Ο λόγος για το Karaoke Herostar, που με τα δυο ασύρματα μικρόφωνά του θα σας επιτρέψει όχι απλώς να παρακολουθήσετε τον τελικό, αλλά και να λάβετε μέρος σε αυτόν, επιλέγοντας ο καθένας την αγαπημένη του συμμετοχή. Και ειδικά για τον οικοδεσπότη, προσφέρει άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα: τη δυνατότητα να… επιβάλεις την τάξη, ως άλλος παρουσιαστής, όταν τα γέλια δυναμώσουν τόσο ώστε να μην μπορείς να παρακολουθήσεις τη βραδιά.

Αγόρασέ το από 13,90€.

Κάτι για τη μέση

Απάντησέ μας με ειλικρίνεια: έχει υπάρξει ποτέ βραδιά Eurovision χωρίς διατροφική κραιπάλη; Ο τελικός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή, και στις γιορτές δεν σκεφτόμαστε θερμίδες. Φέτος, το μενού του διαγωνισμού θα είναι πιο νόστιμο – και καλοσερβιρισμένο – από ποτέ.

Συσκευή Pop Corn Esperanza

Όσο ποπ κορν και αν χρειαστεί η παρέα σου, θα μπορείς να τους το προσφέρεις ανά πάσα στιγμή. Η μηχανή ποπ κορν της Esperanza απαιτεί μόλις δυο λεπτά για να σου ετοιμάσει το αγαπημένο σνακ όλων – και μάλιστα χωρίς σταγόνα λάδι.

Για εμάς, είναι πάνω-πάνω στη λίστα όχι τόσο γιατί τα ποπ κορν που παρασκευάζει είναι πιο υγιεινά και light (χωρίς το βούτυρο και το λάδι, το αφράτο καλαμπόκι έχει πραγματικά ελάχιστες θερμίδες), αλλά κυρίως επειδή θα σε γλιτώσει από το τρίψιμο της κατσαρόλας, που είναι δεδομένο ότι θα μαυρίσει σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί για αυτό το σκοπό.

Αγόρασέ τη από 21,48€.

Πλατώ Kesper με Φλοιό Ξύλου

Τυράκια, ο αιώνιος έρωτας. Αν θέλεις να δημιουργήσεις classy ατμόσφαιρα, αλλά δεν θέλεις να φας ένα ολόκληρο απόγευμα στην κουζίνα – και, ακόμη περισσότερο, αν οι μαγειρικές σου ικανότητες επιδέχονται βελτίωσης – ένα πλατώ με τυριά και αλλαντικά, μαζί με κρασί που τους ταιριάζει, είναι πάντα η ιδανική επιλογή.

Όμως πλατώ από πλατώ διαφέρει. Η πιατέλα με φλοιό ξύλου της Kesper, για παράδειγμα, θα ενισχύσει την αίσθηση πολυτέλειας, θα χωρέσει άφθονα υλικά και θα ταιριάξει αρμονικά με κάθε διακόσμηση. Το μόνο που σου μένει, είναι να διαλέξεις τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις.

Αγόρασέ τη από 17,40€.

Κόφτης Πίτσας 4 σε 1 Nice Slice InnovaGoods

Κορυφαίο κυρίως πιάτο των gatherings κάθε μορφής, η πίτσα θα σε βγάλει – εννοείται – ασπροπρόσωπο και τη βραδιά της Eurovision. Κι αν έχεις στη διάθεσή σου τον κόφτη 4 σε 1 της InnovaGoods, θα σερβίρεις τα πιο περιποιημένα κομμάτια, τηρώντας και τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας της περιόδου.

Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από το να κόβει με μια κίνηση ακόμη και την πιο καυτή πίτσα, ο συγκεκριμένος κόφτης έχει μορφή σπάτουλας στη μία πλευρά, προκειμένου να προσγειώνεται με άνεση το κομμάτι, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν λαβίδα, για να το μεταφέρει με ασφάλεια στο πιάτο του κάθε καλεσμένου.

Αγόρασέ τον από 8,80€.

Mix it up

Καλή η μπύρα, όμως ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι στη Eurovision ταιριάζουν πιο συναρπαστικές επιλογές; Ξάφνιασε τους φίλους σου προσφέροντάς τους αγαπημένες γεύσεις που δεν περίμεναν να απολαύσεις σε σπίτι – και μάλιστα χωρίς να κοπιάσεις για αυτό.

Αperol Spritz Kit – Barbieri Aperol Aperitivo 1000ml & Cinzano Pro Spritz Λευκό

Ιταλικός τελικός, ιταλικό κοκτέιλ – καθόλου άσχημα για μια μάζωξη που θέλει να μείνει μέσα στο θέμα. Και αν θέλεις να προσφέρεις την αυθεντική ιταλική συνταγή, το συγκεκριμένο kit είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Περιλαμβάνει το εξαιρετικά δημοφιλές στην πατρίδα του Barbieri Aperol Aperitivo, μια μυστική συνταγή που πέρα από ραβέντι και πορτοκάλι περιέχει και μια μεγάλη ποικιλία από βότανα και ρίζες, και το Cinzano Pro Spritz, ένα ειδικά σχεδιασμένο μείγμα αφρώδους οίνου με φρέσκια, φίνα και φρουτώδη γεύση, στην οποία κυριαρχούν τα αρώματα του μήλου και του αχλαδιού. Μαζί τους, θα παραλάβεις ως δώρο και δυο ποτήρια Aperol για να το απολαμβάνεις ακριβώς όπως πρέπει.

Αγόρασέ το από 25,20€.

Σετ για Κοκτέιλ 9τμχ με Shaker, Δοσομετρητή & Bamboo Βάση

Η κατάσταση αναβαθμίζεται εμφανώς με την προσθήκη μερικών ακόμη κοκτέιλ, όμως δεν χρειάζεται να αναλάβεις περισσότερα από όσα θέλεις να φέρεις εις πέρας. Αρκούν μερικές απλές συνταγές και το σετ κοκτέιλ εννιά τεμαχίων για να δημιουργήσεις μια βραδιά πραγματικά μοναδική.

Τα εξαρτήματά του (σέικερ, λαβίδες, δοσομετρητής, φίλτρο, μαχαίρι μπάρμαν, δυο ανοιχτήρια και κουτάλι) καλύπτουν κάθε ανάγκη του εκκολαπτόμενου mixologist, ενώ η κομψή βάση από μπαμπού κρατάει τα πάντα τακτοποιημένα για να τα βρίσκεις όποτε τα χρειάζεσαι. Θέλεις κι ένα έξτρα tip; Αν και είναι μάλλον νωρίς για να δημιουργήσεις τα δικά σου signature κοκτέιλ παίρνοντας έμπνευση από τον τελικό, μπορείς πάντα να επιλέξεις συνταγές με χρώματα ή γεύσεις που παραπέμπουν στις αγαπημένες σου συμμετοχές. Για παράδειγμα, υπάρχει κάτι που λέει «Ελλάδα» περισσότερο από ένα κοκτέιλ με βάση τη μαστίχα;

Αγόρασέ το από 25,20€.

Βρήκες την έμπνευση που ψάχνεις; Μπες στο shopflix.gr για να την κάνεις πράξη, επιλέγοντας τα προϊόντα που θα απογειώσουν το μεγάλο τελικό από μια ατέλειωτη γκάμα επιλογών και κατηγοριών. Και βιάσου – όχι μόνο για να χαρείς διαβάζοντας τις ημερομηνίες παράδοσης, αλλά και για να προλάβεις τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που συνεχίζουν να τρέχουν στην πλατφόρμα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024