Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Δημοκρατία: Κατηγορεί τον Τσίπρα ότι βάζει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν τους οργισμένους πολίτες

Νέα Δημοκρατία: Κατηγορεί τον Τσίπρα ότι βάζει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν τους οργισμένους πολίτες

Ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε από τα Χανιά την περιοδεία του στην Κρήτη, τη Δευτέρα, και συνομίλησε - μεταξύ άλλων -  με καταστηματάρχες στην αγορά της πόλης.

Για στημένες αντιδράσεις ανθρώπων που ακολουθούσαν τον Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στα Χανιά τη Δευτέρα, κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορεί μάλιστα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε κομματικά του μέλη για να παραστήσουν τους οργισμένους με την κυβερνητική πολιτική, κατοίκους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, άρχισε από τα Χανιά την περιοδεία του στην Κρήτη, τη Δευτέρα, και συνομίλησε – μεταξύ άλλων –  με καταστηματάρχες στην αγορά της πόλης.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, επικεντρώθηκε σε έναν άνθρωπο – μέλος του ΣΥΡΙΖΑ  όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση – ο οποίος συνομίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά στις κάμερες τοπικών μέσων, εκφράζοντας την απελπισία του για την ακρίβεια και την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση με πράξεις και παραλείψεις.

Αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας:

Φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας.

Φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!

Η περιοδεία Τσίπρα

«Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Τούτες τις δύσκολες εποχές που χρειάζεται κοινωνική προστασία, στήριξη, έχουμε μια κυβέρνηση που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο, όπως ακριβώς έκαναν όταν χρεοκόπησαν τον τόπο, και ξαναπιάσαν το νήμα απ’ το 2015» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσκεψή του στην αγορά των Χανίων, απ’ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη.

«Το φαγοπότι»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «πάνω που βγάλαμε το κεφάλι έξω απ’ το νερό αφήνοντας το χρέος ρυθμισμένο, τα δημόσια ταμεία ισχυρά, τη χώρα έξω απ’ τα μνημόνια, ξανάρθανε να ξεκινήσουν το μεγάλο φαγοπότι του δημόσιου πλούτου με τα γαλάζια golden boys, με τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που σήμερα τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και καταναλωτής».

«Σε αποδρομή»

Σχολίασε, δε, «το ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή είναι πια κοινώς αποδεκτό. Ακόμα και χτες, στο συνέδριο της ΝΔ, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν αυτό το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη». Το θέμα είναι, όπως ανέφερε, «ότι όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή τόσο το καλύτερο για τον τόπο, γιατί κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός».

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024