
Μονεμβασιά: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το τροχαίο – «Φώναζε ο άνθρωπος κάτω από το σασί»
Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από αυτήν την ξαφνική επίθεση εναντίον των δύο ηλικιωμένων με τους οποίους ο 52χρονος δεν φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές.
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πρωτοφανούς αγριότητας συμβάν με θύματα δύο 77χρονους σε κεντρικό δρόμο της Μονεμβασιάς το βράδυ του Σαββάτου (7/5) όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους.
Το τραγικό περιστατικό περιέγραψε ο κ. Σταύρος Χριστάκος, αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, στην ΕΡΤ: «Ένα αυτοκίνητο μπήκε στο μονόδρομο αντίθετα, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο μηχανάκι με τους δύο ανθρώπους, τους έριξε κάτω, έβαλε τον ένα κάτω από το σασί τον έσερνε 200-250 μέτρα», είπε.
«Ο δεύτερος ηλικιωμένος ζούσε…»
Στη συνέχεια τα όσα ανέφερε πραγματικά σοκάρουν: «Κάποιοι λένε ότι φώναζε ο άνθρωπος κάτω από το σασί και κάποια στιγμή ξέφυγε».
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Μονεμβασιάς ο οδηγός αφού παρέσυρε το ένα θύμα, επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά για να παρασύρει και το δεύτερο.
«Ξαναεμφανίστηκε με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα, πήγε στο συμβάν που έγινε το ατύχημα. Ο δεύτερος ηλικιωμένος ζούσε, είχε χτυπήσει μόνο το πόδι του. Δεν τον μετακίνησαν οι αστυνομικοί, ούτε οι κάτοικοι γιατί φοβήθηκαν μήπως ήταν επικίνδυνο και είχε καμία εσωτερική αιμορραγία. Τον έβαλε κι αυτόν κάτω από το όχημα και σε 150 μέτρα μέσα σε μια λίμνη αίματος ο άνθρωπος κατέληξε».
«Δεν έγινε και τίποτα»
Ο 52χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ακόμα καταφέρει να εξηγήσει στους αστυνομικούς τις πράξεις τους. Τα πρώτα λόγια του φέρεται να ήταν η φράση «δεν έγινε και τίποτα».
Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τα κίνητρα πίσω από αυτήν την ξαφνική επίθεση εναντίον των δύο ηλικιωμένων με τους οποίους ο 52χρονος δεν φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές.
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
- Η UEFA αλλάζει ριζικά το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων
- «Καμπανάκι» ΟΗΕ για αγροδιατροφικό σοκ – Κίνδυνος από το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκες για επικίνδυνη οδήγηση – Με 209 χλμ/ώρα και ανάποδα υπό την επήρεια αλκοόλ


