Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛΓΟ Δήμητρα: Ξεκινά πρόγραμμα κατάρτισης – Ποιους αφορά

ΕΛΓΟ Δήμητρα: Ξεκινά πρόγραμμα κατάρτισης – Ποιους αφορά

Θα πραγματοποιηθούν τον Μάϊο από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βαρδάτων του ΕΛΓΟ-Δήμητρα

Την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 90 ωρών θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2022, το κέντρο «Δήμητρα» Βαρδάτων του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, στο πλαίσιο της δράσης 1.1.1 «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για Νέους Γεωρνούς με Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις».

Τα προγράμματα κατάρτισης, υλοποιούνται, στο πλαίσιο του υπομέτρου 6.3 «Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.

Η υλοποίηση των δράσεων κατάρτισης απευθύνεται σε αυτούς των οποίων οι πράξεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης για ένταξη στο Υπομέτρο 6.3. του ΠΑΑ της Ελλάδας 2014-2020.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βαρδατών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και στους Δήμους Λαμιέων, Μακρακώμης, Δομοκού, Λοκρών και Αμφίκλειας – Ελάτειας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας καθώς και στους Δήμους Καρπενησίου, Αγράφων της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Η υλοποίηση των ως παραπάνω  προγραμμάτων αφορά τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες κατάρτισης: «Φυτική Παραγωγή», «Ζωική Παραγωγή», «Μελισσοκομία (μικτή)» και «Συνδυαστική Παραγωγή: φυτική-ζωική, φυτική-μελισσοκομία, ζωική-μελισσοκομία, φυτική-ζωική-μελισσοκομία».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024