ΕΛΓΟ Δήμητρα: Ξεκινά πρόγραμμα κατάρτισης – Ποιους αφορά
Θα πραγματοποιηθούν τον Μάϊο από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βαρδάτων του ΕΛΓΟ-Δήμητρα
Την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 90 ωρών θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2022, το κέντρο «Δήμητρα» Βαρδάτων του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, στο πλαίσιο της δράσης 1.1.1 «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για Νέους Γεωρνούς με Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις».
Τα προγράμματα κατάρτισης, υλοποιούνται, στο πλαίσιο του υπομέτρου 6.3 «Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-2020.
Η υλοποίηση των δράσεων κατάρτισης απευθύνεται σε αυτούς των οποίων οι πράξεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης για ένταξη στο Υπομέτρο 6.3. του ΠΑΑ της Ελλάδας 2014-2020.
Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βαρδατών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και στους Δήμους Λαμιέων, Μακρακώμης, Δομοκού, Λοκρών και Αμφίκλειας – Ελάτειας της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας καθώς και στους Δήμους Καρπενησίου, Αγράφων της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.
Η υλοποίηση των ως παραπάνω προγραμμάτων αφορά τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες κατάρτισης: «Φυτική Παραγωγή», «Ζωική Παραγωγή», «Μελισσοκομία (μικτή)» και «Συνδυαστική Παραγωγή: φυτική-ζωική, φυτική-μελισσοκομία, ζωική-μελισσοκομία, φυτική-ζωική-μελισσοκομία».
- Δημογραφικό: H Οδύσσεια της ελληνικής περιφέρειας
- Κρις Τζένερ: «Οι ενέσεις αδυνατίσματος με αρρώστησαν»
- Κατασκευάζεται το νέο υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Δείκτης Αντίληψης Δημοκρατίας: «Βουτιά» στο -16% έκαναν οι ΗΠΑ στη δεύτερη θητεία Τραμπ
- Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και τα «γαλάζια» ρουσφέτια στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης
- Ο Ρονάλντο απάντησε με το 100ο του γκολ στα «Μέσι, Μέσι» της αντίπαλης εξέδρας (vids)
- «Οι Αθώοι»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Δομοκός: Θρίλερ με τη σορό άνδρα που βρέθηκε σε αυτοκίνητο – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442