Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπέτσια-Αταλάντα 1-3: Ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης οι «Μπεργκαμάσκι»

Σπέτσια-Αταλάντα 1-3: Ζωντανοί στη μάχη της Ευρώπης οι «Μπεργκαμάσκι»

Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα (1-3), που παραμένει στο… κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Πέρασε από το Alberto Picco και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο η Αταλάντα. Η ομάδα του Γκασπερίνι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 της Σπέτσια. Οι «Μπεργκαμάσκι» βρίσκονται στην 7η θέση με 59 πόντους και… κυνηγούν τη Λάτσιο και τη Ρόμα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό. Ο Μαλινόφσκι βρήκε πολύ ωραία τον Μουριέλ και ο τελευταίος με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1 της Αταλάντα.

Στο 30΄, οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντάνιελ Βέρντε να βρίσκει δίχτυα. Τρομερό σόλο από τον άσο της Σπέτσια, που νίκησε από κοντά τον Μούσο για το 1-1.

Στο 74΄, η Αταλάντα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Από εκτέλεση φάουλ, ο Τζιμσιτί πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-2. Λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 88′ ο Πάσαλιτς «σφράγισε» το τρίποντο για την ομάδα του Γκασπερίνι, σκοράροντας με υπέροχο πλασέ, για το τελικό 1-3.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Αμιάν, Χριστόφ (46′ Ρέκα), Έρλιτς, Νικολάου, Κιβιόρ, Ματζόρε (78′ Αντίστε), Μπαστόνι (56′ Μανάι), Βέρντε, Γκιασί, Αγκουντέλο (68′ Κοβαλένκο)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντε Ρουντ, Ντζιμσίτι, Παλομίνο (46′ Ντεμιράλ), Μάελε (87′ Πεσίνα), Φρόιλερ (59′ Χάτεμπουρ), Κουπμάινερς, Ζαπακόστα, Μαλινόφσκι (59′ Μπογκά), Πάσαλιτς, Μουριέλ

 

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024