Τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Ιωνικό παρακολουθεί από κοντά ο Ματίας Αλμέιδα. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ δίνει το παρών στα επίσημα του Περιστερίου, παίρνοντας μια… γεύση και από τα play out του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στο πλευρό του Αργεντινού τεχνικού, βρίσκεται ο μάνατζέρ του, καθώς και ένας εκ των συνεργατών του. Ο Ντανιελ Μάριο Βεγκα.
Ο 48χρονος προπονητής έχει σηκώσει… μανίκια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ.
Ο πρώην κόουτς της Τσίβας και της Σαν Χοσέ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στα δεδομένα της Super League, έχοντας ήδη παρακολουθήσει από κοντά την ισοπαλία της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Θυμίζουμε, πως αύριο (8/5) ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δώσει το παρών και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».