
Τσιτσιπάς: Μονομαχία με Ζβέρεφ με στόχο τον τελικό της Μαδρίτης
Με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα αναμετρηθεί απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την ημιτελική φάση του Madrid Open
Τον κάτοχο του τίτλου, δύο φορές πρωταθλητή στο Madrid Open (2018, 2021), Αλεξάντερ Ζβέρεφ, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς απόψε (όχι πριν από τις 22:00) στην ημιτελική φάση του ισπανικού Masters.
Ο Γερμανός νίκησε με 6-3, 7-5 τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ ύστερα από μία ώρα και 56 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά τρίτη φορά στην καριέρα του.
Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ έχουν αναμετρηθεί 10 φορές στο παρελθόν, με τον έλληνα πρωταθλητή να έχει το προβάδισμα στις νίκες με 7-3.
Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι στα προημιτελικά του Madrid Open 2019, όπου επικράτησε ο Τσιτσιπάς.
Τον περασμένο μήνα αγωνίστηκαν στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters, με τον έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 6-4, 6-2, φθάνοντας στον τελικό και κατακτώντας το τουρνουά δεύτερη συνεχή χρονιά, νικώντας τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 6-3, 7-6 (3).
- Συναγερμός στην Κρήτη: Πήγαν για ψάρεμα και βρήκαν νάρκη στα βράχια
- Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ένας 16χρονος και ένας 18χρονος
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Β’)
- Ο Τζόλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος της χρονιάς στο βελγικό πρωτάθλημα
- Νέα Ορλεάνη: Οι κάτοικοι καλούνται να ξεκινήσουν άμεσα τη μετεγκατάσταση – Η θάλασσα θα εξαφανίσει την πόλη
- Μέμος Μπεγνής: «Επένδυσα τα χρήματα μου σε ένα ταχυφαγείο και καταστράφηκα»



