Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπράιτον διέσυρε το «φάντασμα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0)

Η Μπράιτον διέσυρε το «φάντασμα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0)

Η θλιβερή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα συνεχίζεται, με την Μπράιτον να στήνει πάρτι και να διασύρει με 4-0 την ομάδα του Ράνγκνικ που θα μπορούσε να έχει δεχτεί ακόμη περισσότερα γκολ.

Τυχαίο γεγονός αποδείχτηκε η νίκη επί της Μπρέντφορντ την προηγούμενη αγωνιστική για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την έξοδό της στην Ευρώπη, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο «Amex Stadium» και διασύρθηκε με 4-0 από την εξαιρετική Μπράιτον. Μάλιστα το σκορ κολακεύει τους «κόκκινους διαβόλους» αφού οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Το πάρτι για την Μπράιτον ξεκίνησε στο 15ο λεπτό όταν ο Καϊσέδο με συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Η Μπράιτον είχε ακόμη δύο καλές στιγμές μέχρι το ημίχρονο για να πετύχει και δεύτερο γκολ, την ώρα που η Γιουνάιτεντ δεν έκανε απολύτως τίποτα στο γήπεδο παρουσιάζοντας θλιβερή εικόνα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε το 2-0 όταν στο 49′ ο Τροσάρ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κουκουρέγια σκόραρε με κοντινό πλασέ. Ο Γκρος με ωραιό τελείωμα έγραψε το 3-0 στο  58′ και στο επόμενο λεπτό ο Τροσάρ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ήταν ανύπαρκτη και στο 65′ η Μπράιτον έχασε μυθική ευκαιρία για το 5-0, αλλά ο Μακ Άλιστερ με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Καβάνι πέτυχε ένα γκολ στο 73′ για τη Γιουνάιτεντ, αλλά ήταν φανερά εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε, με 4-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μπράιτον: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Κουκουρέγια, Μαρτς (77’ Λάμπτεϊ), Γκρος, Μπισουμά, Μακ Άλιστερ (67’ Γουέμπστερ), Καϊσέδο, Τροσάρ (83’ Μοπέ), Γουέλμπεκ.

Γιουνάιτεντ: ΝτεΧέα, Τέλες, Βαράν, Λίντελεφ, Νταλότ, Μάτα (71’ Μαγκουάιρ), Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Μπρούνο Φερνάντες, Ελάνγκα (46’ Καβάνι), Ρονάλντο.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024