Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνέδριο ΝΔ: «Καθοριστικές οι επόμενες εκλογές» λέει ο Τάσος Γαϊτάνης

Συνέδριο ΝΔ: «Καθοριστικές οι επόμενες εκλογές» λέει ο Τάσος Γαϊτάνης

«Η χώρα χρειάζεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι καθοριστικές αφού θα δώσουμε τη «μάχη της προόδου ενάντια στη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση», είπε ο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, μιλώντας στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Γαϊτάνης τόνισε ότι «τώρα είναι η ώρα της μεγάλης μάχης, η μάχη της δικής μας γενιάς, ενάντια στην αριστερή οπισθοδρόμηση, το λαϊκισμό και τα άκρα».

Υποστήριξε δε ότι στο δίλημμα «πρόοδος ή οπισθοδρόμηση», την πρόοδο στο τόπο μπορεί να τη φέρει μόνο η ισχυρή Νέα Δημοκρατία.

«Πρόοδος εν τέλει είναι να κρατάς τον προεκλογικό σου λόγο και να εφαρμόζεις μετά τις εκλογές ότι υποσχέθηκες», επισήμανε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «σήμερα είμαστε υπερήφανοι να λέμε ότι ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε και ότι πρωθυπουργός μας είναι ο μοναδικός αξιόπιστος πολιτικός αρχηγός».

«Η χώρα χρειάζεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Από την άλλη σημείωσε ότι οπισθοδρόμηση είναι να υπόσχεσαι τα πάντα όταν είσαι αντιπολίτευση και να κάνεις τα αντίθετα όταν κυβερνάς.

«Αυτή είναι η Αριστερά σήμερα και αυτήν την Αριστερά η Νέα Δημοκρατία μάχεται, όχι μόνο τώρα, αλλά από πάντα» σημείωσε.

Τόνισε δε ότι η χώρα χρειάζεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για να δοθεί με επιτυχία η «Μάχη για το μέλλον της χώρας».

«Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης μάχης, τώρα δίνουμε τη μάχη της δικής μας γενιάς, τη μάχη ενάντια στην αριστερή οπισθοδρόμηση, ενάντια στον λαϊκισμό και τα άκρα. Το δίλλημα θα είναι πρόοδος ή οπισθοδρόμηση. Την πρόοδο μπορεί να τη φέρει μόνο η ισχυρή ΝΔ. Πρόοδος είναι οι αξίες της φιλελεύθερης δημοκρατίας, ο πατριωτισμός, η κοινωνία της συνοχής και της ενσωμάτωσης όλων των πολιτών. Πρόοδος είναι μία οικονομία ανοιχτή και ανταγωνιστική, ένα κράτος φιλικό στους πολίτες, η ψηφιακή επανάσταση κι η προστασία του περιβάλλοντος. Πρόοδος είναι να κάνουμε τις μεγάλες ιδέες πράξη και να δείχνουμε από το αποτέλεσμα την αξιοπιστία μας», ανέφερε ο εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ.

«Απέναντί μας έχουμε την οπισθοδρόμηση της Αριστεράς και μάλιστα στην πιο απεχθή της μορφή, τον λαϊκισμό. Την οπισθοδρόμηση που διώχνει επενδύσεις και φέρνει ανεργία. Την οπισθοδρόμηση που βάζει φόρους και μειώνει το εισόδημα. Που αυξάνει τις ευέλικτες μορφές εργασίας, που καταργεί την αριστεία και τους εξισώνει όλους προς τα κάτω», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα ανεβάζουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα. «Όμως δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα αν δεν κερδίσουμε αυτοδύναμα και την επόμενη εκλογική μάχη. Αν την κερδίσουμε θα είναι η μεγαλύτερή μας νίκη και για να το πετύχουμε πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των ιδεών. Και το κόμμα μας δεν πρέπει μόνο να στηρίζει την κυβέρνηση και να αντιπαρατίθεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει, κυρίως, να κερδίσει τη μάχη των ιδεών που αφορά το μέλλον. Να αποκωδικοποιήσουμε τις σύγχρονες τάσεις και να προβλέψουμε τον νέο κόσμο που ανατέλλει», υπογράμμισε.

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024