Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα: Προκλητικός ο συζυγοκτόνος - «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε»

Καβάλα: Προκλητικός ο συζυγοκτόνος – «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε»

Ενδέχεται να καταθέσει σήμερα ο 55χρονος - Το χρονικό της φρίκης

Ακόμα μια γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα. Ένας 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Καβάλα.

Τραγικές φιγούρες τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα και σκόπευαν να πάρουν διαζύγιο.

Ο δράστης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί τον προσέβαλε.

Τώρα η έννοια όλων είναι στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας έξι και 10 ετών.

Ο συζυγοκτόνος κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του

Μέσα στο φαρμακείο όπου η 43χρονη έβγαζε το μεροκάματό της, βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την όμορφη φαρμακοποιό στο μικρό δωματιάκι του φαρμακείου επάνω στο ράντζο. Δίπλα της ήταν αιμόφυρτος ο συζυγοκτόνος, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι σε λαιμό και χέρια, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και είπε: «Ελάτε έκανα κακό στη γυναίκα μου».

«Ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του»

Το ζευγάρι έμενε στον Αμυγδαλεώνα μαζί με τα δυό τους αγοράκια, ηλικίας 10 και 6 ετών.

Ο 55χρονος, πρώην αθλητής, παλαιότερα εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρεία και στη συνέχεια ως σύμβουλος ακινήτων. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, ζήλευε παθολογικά την 43χρονη, δεν την άφηνε μόνη της σχεδόν ποτέ και πήγαινε μαζί της στο φαρμακείο στο χωριό Πηγές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο 55χρονος ζήλευε πολύ τη γυναίκα του, η οποία φέρεται να είχε καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου.

Έκανε τζόκινγκ πριν τη σκοτώσει – Πώς μπήκε στο φαρμακείο

Η 44χρονη μαζί με την υπάλληλό της έκλεισαν το φαρμακείο στις 2 το μεσημέρι και έφυγαν. Δύο ώρες μετά επέστρεψαν. Τα στόρια κατέβηκαν και έγινε το κακό…. Κανείς στη γειτονιά δεν άκουσε το παραμικρό. Όλοι ανησύχησαν όταν κατάλαβαν ότι δεν άνοιξε το φαρμακείο, ενώ ο πατέρας της 43χρονης πήρε τηλέφωνο σε γείτονα για να πάει να δει τι συμβαίνει.

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι είδαν τον 55χρονο πριν γίνει το κακό κάνει τζόκινγκ. Λίγο μετά, έφτασε στο φαρμακείο, κάλεσε την υπάλληλο να του φέρει τα δεύτερα εφεδρικά κλειδιά, όπως και έκανε και σκότωσε τη γυναίκα του.

Η υγεία του είναι σταθερή και σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ραλλιώ Λεπίδου ίσως δώσει κατάθεση αύριο.

Η κηδεία της 44χρονης θα γίνει στον Αμυγδαλεώνα την Κυριακή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024