Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη: Θέλει να κρατήσει Μαρσιάλ αλλά με μειωμένες αποδοχές

Σεβίλλη: Θέλει να κρατήσει Μαρσιάλ αλλά με μειωμένες αποδοχές

Ο Άντονι Μαρσιάλ βρήκε την θέση του στην Σεβίλλη, με την ισπανική ομάδα να θέλει να τον κρατήσει με κανονική μεταγραφή, ωστόσο με μειωμένες αποδοχές.

Ο  Άντονι Μαρσιάλ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποχώρησε ως δανεικός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με προορισμό την Σεβίλλη και φαίνεται πως έχει αναγεννηθεί, μιας και οι Ισπανοί έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν στην ομάδα με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Estadio Deportivo» η Σεβίλλη θέλει να κρατήσει τον Μαρσιάλ ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ την νέα σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Γάλλος επιθετικός να μειώσει τις αποδοχές του κατά 50%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άντονι Μαρσιάλ λαμβάνει από την Γιουνάιτεντ περίπου 240.000 λίρες την εβδομάδα, νούμερο που είναι απαγορευτικό για την Σεβίλλη η οποία στην διάρκεια του δανεισμού του, πλήρωνε το 40% του συμβολαίου του. Ανάλογο νούμερο θέλει να δώσει στον Γάλλο για να παραμείνει, συν τον χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, κάτι που δεν έχει στην Γιουνάιτεντ.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024