Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμα και Φέγενορντ θα παλέψουν στον τελικό του Europa Conference League [vids]

Ρόμα και Φέγενορντ θα παλέψουν στον τελικό του Europa Conference League [vids]

Η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Λέστερ στο «Ολίμπικο» και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League στα Τίρανα (25/5). Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Φέγενορντ, η οποία ήρθε ισόπαλη (0-0) στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ αλλά χάρη στο 2-3 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση.

Ρόμα και Φέγενορντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο νεόδμητο «Kombetare Arena» των Τιράνων στον πρώτο τελικό στην ιστορία του νεοσύστατου Europa Conference League στις 25 Μαΐου.

Η Ρόμα πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Ολίμπικο» επί της Λέστερ και με συνολικό σκορ 2-1 πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Έιμπραχαμ στο 11′.

Η ομάδα του Μουρίνιο ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της. Από τη μεριά της, η Λέστερ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος, περιόρισε αρκετά τις κινήσεις των Ρωμαίων αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τη Ρόμα να πανηγυρίζει στο τέλος την πρόκριση.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Ζαλέβσκι (84’ Βίνια), Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Ολιβέιρα, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (78’ Βερετού), Έιμπραχαμ (89’ Σομουρόντοβ)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Τζάστιν, Περέιρα (70’ Καστάιν), Έβανς, Φοφανά, Τίλεμανς, Μάντισον, Ντιούσμπερι Χολ (77’ Αγιόθε Πέρεθ), Λούκμαν (46’ Ιεανατσο) Μπαρνς (46’ Αμαρτέι), Βάρντι

Μαρσέιγ – Φέγενορντ 0-0

Η Φέγενορντ άντεξε μέσα στο «Βελοντρόμ», πήρε την ισοπαλία (0-0) και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-2 στην Ολλανδία στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στον τελικό του Europa Conference League.

Οι Μασσαλοί ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού (60%-40% κατοχή, 10-6 τελικές), ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το ένα γκολ που έψαχνε και έτσι οι Ολλανδοί θα μονομαχήσουν με τη Ρόμα στον τελικό των Τιράνων.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Ρονζιέ, Σαλιμπά, Καμαρά, Πέρες, Γκεντουζί, Γκέιγ (46’ Λιρόλα), Ζέρσον, Παγέτ (32’ Μίλικ), Αρίτ (80’ Ουντέρ), Ντιένγκ (62’ Μπακαμπού)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Μαρτσιάνο, Μαλάτσια, Σενέσι, Τράουνερ, Χεϊρτράουντα, Τιλ, Άουρσνες, Κιοκτσού, Σινιστέρα (74’ Λίνσεν), Ντέσερς, Νέλσον (88’ Τζαχανμπάκς)

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024