Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεϊμαράκης: Από αύριο να βρεθούμε δίπλα στον πολίτη - Μήνυμα συστράτευσης και ενότητας

Μεϊμαράκης: Από αύριο να βρεθούμε δίπλα στον πολίτη – Μήνυμα συστράτευσης και ενότητας

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εγκαινίασε την προεκλογική εκστρατεία για το κόμμα της κυβέρνησης

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκίνησε την εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και εγρήγορσης για την γαλάζια παράταξη ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ σήμανε προεκλογικό συναγερμό καλώντας όλα τα μέλη να βγουν στις γειτονιές και να βρεθούν δίπλα στους πολίτες, θυμίζοντας ότι η ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκε στο πλευρό της κοινωνίας.

Να βρεθούμε στις γειτονιές

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε τους κινδύνους του λαϊκισμού ενώ σημείωσε ότι «είναι δεδομένο ότι είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη κυβέρνηση» Για αυτόν τον λόγο κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη του κόμματος να βρεθούν από αύριο στις γειτονιές.

«Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων στήριξης της κυβέρνησης δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι στεκόμαστε δίπλα στον πολίτη», τόνισε.

«Η ΝΔ ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας», είπε και έκανε αναφορά στον ιδρυτή της παράταξης Κωνσταντίνο Καραμανλή. Στη συνέχεια μίλησε για όλους τους πρωθυπουργούς της ΝΔ που είχαν τη δική τους σημαντική συνεισφορά στην ιστορία της παράταξης, σημειώνοντας ότι ξέρουμε να δίνουμε μάχες στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Δεν έλειψε και η αναφορά στη νεολαία που στηρίζει τη ΝΔ ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΔΑΠ θα κερδίσει στις φοιτητικές εκλογές, τοποθέτηση που χειροκροτήθηκε θερμά από τους νέους του κόμματος.

Να μην σκεφτούμε τι έκανε το κόμμα για εμένα

«Σε αυτήν τη μάχη ένας είναι ο στρατηγός» ανέφερε «και θα αναδειχτεί από αυτό το συνέδριο για να μας καθοδηγήσει στη νέα νίκη».

«Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να υπήρξαν και κάποιες πικρίες, ή να έγιναν και κάποιες αστοχίες. Αλλά τώρα καλώ όλους να σκεφτούν όχι τι έκανε το κόμμα για εμένα αλλά τι θα κάνουμε όλοι εμείς για την Ελλάδα», ανέφερε στο τέλος της τοποθέτησης του, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι ενόψει των εκλογών χρειάζεται ενότητα και συστράτευση.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024