Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επισκέφτηκαν η μητέρα και η αδελφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την επισκέφτηκαν η μητέρα και η αδελφή της

Η Ρούλα Πίσπιρίγκου αυτή τη φορά συναντήθηκε δια ζώσης με τους συγγενείς της μιας και δεν ισχύουν πλέον τα μέτρα για την πανδημία κοροναϊού.

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις Φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, επισκέφτηκαν σήμερα η μάνα της, η αδερφή της αλλά και ο πατριός της, για πρώτη φορά από την τελευταία τους επίσκεψη το Μεγάλο Σαββάτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέφεραν στις Φυλακές Κορυδαλλού χάρτινες σακούλες γεμάτες με είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την είσοδο του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Να τονίσουμε ότι η Ρούλα Πίσπιρίγκου αυτή τη φορά συναντήθηκε δια ζώσης με τους συγγενείς της μιας και δεν ισχύουν πλέον τα μέτρα για την πανδημία κοροναϊού.

Σημειώνεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις Φυλακές Κορυδαλλού από τις 5 Απριλίου, προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας έπειτα από χορήγηση κεταμίνης.

Την ίδια στιγμή σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και για τους θανάτους των άλλων δυο μικρών κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η ίδια, πάντως, η Ρούλα Πίσπιρίγκου επιμένει να υποστηρίζει πως δεν έχει κακό σε κανένα από τα τρία της παιδιά και εκφράζει μέσω του δικηγόρου της, την δυσαρέσκεια της για τη στάση συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνία και των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024