Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Έκλεισαν τα ρολά του φαρμακείου και δεν ξαναβγήκαν» – Σοκάρουν οι γείτονες
«Έκλεισαν τα ρολά του φαρμακείου και δεν ξαναβγήκαν» - Σοκάρουν οι μάρτυρες για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα
Ακόμα μια γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα, με ολόκληρη τη χώρα να παρακολουθεί σοκαρισμένη την είδηση της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 6 και 10 ετών, από τον σύζυγό της.
Ο 55χρονος άντρας φέρεται να έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του ενώ έπειτα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. «Ελάτε της έχω κάνει κακό» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους κάλεσε μετά τη δολοφονία, ομολογώντας με αυτόν τον τρόπο για το έγκλημα.
Οι γείτονες της 43χρονης, η οποία διατηρούσε φαρμακείο στις Πηγές της Καβάλας, περιγράφουν την γυναίκα ως έναν άνθρωπο χαρούμενο και χαμογελαστό.

«Ένα άτομο χαμογελαστό»
«Έχω το μαγαζί απέναντι από το φαρμακείο, με την κοπέλα κάθε μέρα ήμασταν μαζί, ήμασταν φίλοι. Τι να πω… Ήταν ένα άτομο χαμογελαστό, έξω καρδιά, με τον χαβαλέ του, τα αστεία του, βοηθάει τόσα χρόνια το χωριό, όλους μας, εξυπηρετεί τους πάντες και τα πάντα», λέει στο newsit.gr γείτονας της άτυχης γυναίκας.
«Αυτό που έγινε ήταν κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε. Για μας τουλάχιστον, σε μία μικρή κοινωνία ακούμε τόσα χρόνια που γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν τα πιστεύουμε. Τώρα το είδαμε με τα μάτια μας» προσέθεσε.
Οι ώρες πριν τη δολοφονία
Ο γείτονας της αδικοχαμένης φαρμακοποιού και μητέρας δύο ανήλικων παιδιών περιγράφει στο newsit.gr την καθημερινή ρουτίνα της 43χρονης αλλά και τις τελευταίες ώρες πριν την δολοφονία της. Μάλιστα, σύμφωνα με τον καταστηματάρχη ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος είχε ζητήσει και τα κλειδιά από την υπάλληλο που δούλευε με την άτυχη γυναίκα.

«Το μεσημέρι στις 2 η ώρα κλείνει το φαρμακείο και ξανανοίγει στις 5.30. Χθες το μεσημέρι ήρθε εδώ ο σύζυγος, έκλεισαν το φαρμακείο και έφυγαν μαζί. Δεν γνωρίζουμε που πήγαν. Κατά τις 4 η ώρα γύρισαν η κοπέλα, ο σύζυγος με το καφέ στο χέρι, μπήκαν μέσα, ανοιχτά τα παντζούρια. Μετά από λίγο ήρθε και ένας ηλικιωμένος να πάρει τα φάρμακά του, τον έδιωξε ο σύζυγος λέγοντάς του δεν θα δεχτούμε ακόμη, πιο αργά. Μετά έκλεισαν τα ρολά και δεν ξαναβγήκαν». Μάλιστα ο γείτονας της φαρμακοποιού ανέφερε ότι «ο σύζυγός της γυναίκας ζήτησε και από την υπάλληλο τα δεύτερα κλειδιά γιατί Παρασκευή, Σάββατο και Δευτέρα δουλεύει η υπάλληλος» λέει o γείτονας της 43χρονης φαρμακοποιού.
Την αναζητούσε ο πατέρας της
Αυτό που τους έβαλε σε υποψίες, σύμφωνα με τον καταστηματάρχη, «ήταν ότι αργά το βράδυ που μας πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της κοπέλας και μας είπε ότι την παίρνουμε τηλέφωνο και δεν το σηκώνει. Και λέμε κάτι γίνεται… Τόσες ώρες μέσα κλεισμένοι… Του είπαμε πάρε την Αστυνομία τηλέφωνο».
Και προσθέτει: «Ήρθε εδώ ο πατέρας της κοπέλας με τους αστυνομικούς και χτυπούσαν τα ρολά. Ήρθε μετά η Ασφάλεια, μπήκαν μέσα και βρήκαν την κοπέλα νεκρή και τον άλλον να έχει κόψει τις φλέβες του. Τον πήρε το ασθενοφόρο. Από το 2009 είχε το φαρμακείο. Τα προσωπικά τους δεν τα γνωρίζουμε. Αυτό που βλέπαμε εμείς ήταν μία εικόνα καλή, με τα παιδάκια τους».
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442