Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια μυθική ανατροπή στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League και παρότι οι Citizens βρίσκονταν μια ανάσα από τον τελικό, εκείνη πήρε το… χρυσό εισιτήριο για το Παρίσι.
Ανάμεσα στους εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο που παρακολούθησαν τον έπος της «Βασίλισσας» ήταν και ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έγινε από την Τρίτη ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που φτάνει σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των Μαδριλένων, ο διεθνής μπακ-χαφ έκανε τη δική του ανάρτηση στα social media.
Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ανέβασε ένα λάβαρο που έχει τα σήματα των δύο ομάδων για το μεγάλο παιχνίδι στο Παρίσι.
Η Ισπανίδα Τζούντιτ Ρομάνο Γκαρθία έχει καταφέρει να τα προλαβαίνει όλα, ακόμη και ως μητέρα δυο κοριτσιών: «Μητέρες μου έλεγαν συχνά να πλένω τα πιάτα»
Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, Εθνική πόλο Γυναικών νίκησε 22-16 την Ιαπωνία στην τελευταία ημέρα της προκριματικής φάσης του World Cup (Division 1) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.