Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Και τώρα η… πρόκληση του Αταμάν που λέει για back to back

Ολυμπιακός: Και τώρα η… πρόκληση του Αταμάν που λέει για back to back

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια πρόκριση στο Final Four της Euroleague και εκεί καλείται να… ακυρώσει τον Εργκίν Αταμάν και τις βλέψεις του.

Ο μεγάλος Ολυμπιακός της Ευρώπης επέστρεψε στο φυσικό του περιβάλλον. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Final Four της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» την έκαναν την δουλειά και με κατάθεση ψυχής επικράτησαν με 94-88 της Μονακό στο Game 5 της σειράς.

Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε το… χρυσό εισιτήριο για το Βελιγράδι. Κάτι το οποίο άξιζε 100% τόσο βάσει της συγκλονιστικής της συνέπειας καθόλη τη διάρκεια της σεζόν όσο και λόγω του… υπερφυσικού μπάσκετ που έπαιξε χθες στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Μπορεί οι Πειραιώτες να βρέθηκαν να κυνηγούν σχεδόν σε ολόκληρο το 40λεπτο. Μπορεί να βρέθηκαν να… χορεύουν στον ρυθμό μιας ομάδας που σε ματς των 90 πόντων νιώθει περίφημα, όμως είχαν την ψυχή και τη φανέλα να αντέξουν και να κάνουν την παρτίδα δική τους.

Ωστόσο, αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα, η 19η μέρα του Μαΐου του 2022 σημαδεύτηκε στο ημερολόγιο, καθώς είναι η μέρα που ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αναντολού Έφες για μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η τουρκική ομάδα παρότι δεν ξεκίνησε καλά στις αρχές της σεζόν, βρήκε τον τρόπο να γυρίσει την κατάσταση και να τερματίσει εν τέλει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου πέφτοντας πάνω στην Αρμάνι Μιλάνο στα playoffs.

Εκεί, η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 στις νίκες και να πάρει την πρόκριση με τη σειρά της στο Final Four. Η αυτόπεποίθηση στις τάξεις της ξεχειλίζει, κάτι το οποίο δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακού, που πλέον στον δρόμο του είναι…

Η πρόκληση του Αταμάν

Μετά τη νίκη επί της Αρμάνι και την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, ο Τούρκος τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα κατακτήσει ξανά τον τίτλο, ενώ μάλιστα είχε προβλέψει ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Βελιγραδίου.

«Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια για να ξαναπάρουμε τον τίτλο. Σας το είχα πει, θα το πάρουμε ξανά! Θα κάνουμε το back-to-back. Θα το δείτε ότι θα είμαστε ξανά πρωταθλητές. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλός μας στο Final Four», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το ένα από τα δύο… προγνωστικά του επιβεβαιώθηκε. Ναι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έστειλε σπίτι της τη Μονακό και επιβεβαίωσε τον Τούρκο κόουτς. Τώρα όμως, στόχος του Ολυμπιακού είναι να… ακυρώσει τον Τούρκο προπονητή στο Βελιγράδι και να τον αφήσει με το 1/2 όσον αφορά τις προβλέψεις.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024