Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του άνδρα με το ρόπαλο που φέρεται να τρομοκράτησε περαστικούς

Ηλεία: Τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του άνδρα με το ρόπαλο που φέρεται να τρομοκράτησε περαστικούς

Μία νέα τροπή έρχονται να δώσουν τοπικά ΜΜΕ για τον 40χρονο που κυκλοφορούσε στον Πύργο Ηλείας με ρόπαλο και φέρεται να τρομοκρατούσε περαστικούς

Η υπόθεση του άνδρα που κυνηγούσε περαστικούς με ρόπαλο και πριόνι τις νυχτερινές ώρες στον Πύργο Ηλείας, ίσως να κρύβει μία διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο «Πρώτη», ο 40χρονος άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έδρασε με αυτόν τον τρόπο γιατί δέχτηκε παρενόχληση από νεαρούς που του πετούσαν πέτρες και κροτίδες και καθόλου δεν τρόμαξαν από την αντίδρασή του αλλά γελούσαν.

Σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια ζούσε στην  Τρίπολη, όπου και εργαζόταν. Ένα τροχαίο όμως που είχε με τη μηχανή του, το 2008, ήρθε να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του… στερώντας του το χαμόγελο αλλά και το μισό του πρόσωπο.

Ο τραυματισμός του 40χρονου σήμερα άνδρα, από το τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στην Τρίπολη, επέφερε σοβαρότατη βλάβη στο πρόσωπό του καθώς είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί όλη η άνω γνάθος του και ο ίδιος να στηρίζεται μηχανικά τόσο για να μιλήσει όσο και για να τραφεί. Το πενιχρό επίδομα το οποίο λάμβανε, του έχει επιτρέψει αρχικά να διατηρεί ένα πολύ μικρό σπίτι στον Πύργο όπου όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να ζει με αξιοπρέπεια.

Ζει σε εγκαταλελειμμένα σπίτια

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο ο 40χρονος αναζητούσε εγκαταλελειμμένα σπίτια προκειμένου να τον «φιλοξενήσουν», ενώ ο ίδιος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές, καθώς μετά από έρευνα που είχε γίνει στο οίκημα στο οποίο διέμενε, εντοπίστηκαν δεκάδες κλοπιμαία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» το τελευταίο διάστημα ο 40χρονος είχε επιστρέψει στην δύσκολη «καθημερινότητα» του, ενώ διέμενε σε ένα εγκαταλειμμένο οίκημα το οποίο είχαν εντοπίσει οι νεαροί, που όχι απλά έκαναν επιθέσεις στον χώρο που διέμενε, πετώντας κροτίδες και πέτρες, αλλά αναρτούσαν τα «κατορθώματα» τους και στις σελίδες τους στο facebook….

«Μία ανάλογη επίθεση σημειώθηκε και πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 40χρονος αγανακτισμένος, έπιασε στα χέρια του ένα ρόπαλο και ένα πριόνι και άρχισε να καταδιώκει…. τους δαίμονες του… εκείνους που απλά έσπαγαν πλάκα με τα δικά του προβλήματα, με την δική του σκληρή καθημερινότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα ενώ προσθέτει ότι ο άνδρας έχει εξαφανιστεί μετά από το περιστατικό και την έκταση που πήρε.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024