Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kailia Posey: Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την αυτοκτονία της - Αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας

Kailia Posey: Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την αυτοκτονία της – Αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας

Η πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras» έβαλε τέλος στη ζωή της σε ηλικία μόλις 16 ετών σοκάροντας την οικογένειά της και τους θαυμαστές της

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος από τον ξαφνικό θάνατο της Kailia Posey.

Η πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras» αυτοκτόνησε, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της σε ηλικία 16 ετών.

Σε δήλωση που δημοσίευσε το TMZ, οι συγγενείς της επιβεβαιώνουν ότι έβαλε τέλος στη ζωή της, χωρίς να δίνουν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Αν και ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια επιπόλαια στιγμή, πήρε την απερίσκεπτη απόφαση να τερματίσει την επίγεια ζωή της. Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια συμμετέχοντας σε καλλιστεία ολόκληρη τη ζωή της… Το εξαιρετικά αναγνωρισμένο ταλέντο της στα ακροβατικά είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προσφορές για περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιο της το επόμενο φθινόπωρο», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η μητέρα της ήταν εκείνη που ανακοίνωσε πρώτη την είδηση του θανάτου της Kailia Posey, δημοσιεύοντας στο Facebook μια φωτογραφία της κόρης της να χαμογελά και γράφοντας:

«Δεν έχω λόγια ούτε σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι χάθηκε. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας ενώ πενθούμε την απώλεια της Kailia. Το παντοτινό μωρό μου».

Η οικογένειά της δημιούργησε έναν οργανισμό το «Whatcom Community Foundation» στο όνομά της με στόχο την παροχή πόρων για παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Φίλη της είπε στο Page Six, πως αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση. «Ξέραμε ότι δυσκολευόταν με διάφορα και όλοι κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να την ενθαρρύνουμε και να τη βοηθήσουμε. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε», ανέφερε η νεαρή.

Ποια ήταν η Kailia Posey

Είχε γίνει ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Toddlers and Tiaras», του TLC.

Επίσης, ήταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως όταν η αντίδρασή της σε μια συνέντευξη έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF.

Μεταξύ άλλων, είχε παίξει τον ρόλο της Agnes στην ταινία «Eli» του Netflix και είχε συνεργαστεί με το Cirque du Soleil, καθώς είχε μεγάλο πάθος για τα ακροβατικά.

Ήθελε να σπουδάσει πιλότος.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024