Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οιωνός… τρεμπλ για τη Λίβερπουλ

Οιωνός… τρεμπλ για τη Λίβερπουλ

Τι κοινό έχει η Λίβερπουλ του 1984 με τη Λίβερπουλ του 2022…

Η Λίβερπουλ, με μία απίθανη ανατροπή σε 12 λεπτά, νίκησε εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ με 3-2, διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο» και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Champions League!

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραμένει εντός όλων των στόχων της. Έχει κατακτήσει ήδη το Carabao Cup, είναι μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, είναι στον τελικό του Champions League (κόντρα σε Σίτι ή Ρεάλ) και συμμετέχει στον τελικό του Fa Cup (κόντρα στην Τσέλσι).

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στον φετινό τελικό του Champions League η Λίβερπουλ έφτασε πετυχαίνοντας μόνο νίκες εκτός έδρας. Είχε το απόλυτο δηλαδή μακριά από το «Άνφιλντ» η ομάδα του Κλοπ. 6 αγώνες, 6 νίκες! 1-5 την Πόρτο, 2-3 την Ατλέτικο Μαδρίτης, 1-2 τη Μίλαν, 0-2 την Ίντερ, 1-3 την Μπενφίκα και 2-3 τη Βιγιαρεάλ. Πραγματικά απίθανο!

Πότε είχε ξανακάνει κάτι ανάλογο η Λίβερπουλ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση; Το 1984. Τότε, είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και είχε κατακτήσει το τρόπαιο, έχοντας νικήσει πρώτα σε όλα τα εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση. Εκείνη τη χρονιά, μάλιστα, η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει, εκτός από το Πρωταθλητριών, το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ! Τρεμπλ δηλαδή.

Λέτε να το καταφέρει ξανά;

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024