Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατρακύλα χωρίς τέλος για τον ΠΑΟΚ

Κατρακύλα χωρίς τέλος για τον ΠΑΟΚ

Οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά, που συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του – Τελευταία νίκη στις 20/3 για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Η κατρακύλα συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά τέλος ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με κατεβασμένα τα κεφάλια (1-2).

Αυτό ήταν το 8ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχει να κερδίσει σχεδόν ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα από τις 20 Μαρτίου και το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ (0-1), για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Από τότε οι Ασπρόμαυροι έχουν δώσει 8 ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Conference League και έχουν απολογισμό 5 ήττες και 3 ισοπαλίες. Ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 2-1, από τον Αρη στο «Κ. Βικελίδης» με 1-0 και από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 2-1 για τα πλέι οφ της Super League, ενώ έφεραν ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1).

Επίσης, ηττήθηκαν δύο φορές από την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League. Εκτός έδρας με 2-1 και εντός έδρας με 1-0, ενώ έφεραν δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Στην Τούμπα με 0-0 και στο Καραϊσκάκη με 1-1 (παράταση, 0-0 κανονική διάρκεια), με τους Ερυθρόλευκους να είναι καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ δεν… βλέπεται το τελευταίο διάστημα, με τις εμφανίσεις της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι απογοητευτικές και την εικόνα του Δικέφαλου του Βορρά να προκαλεί θλίψη και προβληματισμό στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν «σφραγίσει» ακόμα ούτε την 4άδα και την έξοδο στην Ευρώπη, αφού βρίσκονται μόλις στο +7 από τον τέταρτο Αρη και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές, που όλα μπορούν να συμβούν, ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει τόσο κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξία να κοντράρει τον Ολυμπιακό, αλλά για μια ακόμα χρονιά οι Ασπρόμαυροι είδαν την… πλάτη των Πειραιωτών. Τη δεδομένη στιγμή η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 16 βαθμούς, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μάλιστα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα. Μια εικόνα, που όπως είναι απόλυτα λογικό, στεναχώρησε τους οπαδούς και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που είδαν τον αντίπαλό τους να πανηγυρίζει μέσα στο γήπεδό τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά στα τέσσερα παιχνίδι που απομένουν μέχρι το φινάλε των πλέι οφ έχει να αγωνιστεί στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ (8/5), εντός έδρας με Αρη (11/5) και Παναθηναϊκό (17/5) και στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό (14/5).

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024