
«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: Ο Ιτούδης αναλαμβάνει τη Φενέρμπαχτσε
Ταράζονται τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ: Λεπτομέρειες απομένουν για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε ο Δημήτρης Ιτούδης
Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να μαίνεται και να επηρεάζει και τον αθλητισμό, το… διαζύγιο μεταξύ Δημήτρη Ιτούδη και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμοιαζε ως η μοναδική λύση. Αλλά πριν καλά – καλά προλάβει να γίνει και επίσημο, ο Έλληνας προπονητής (και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας εδώ και λίγο καιρό) βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι αυτός είναι ο πάγκος της Φενέρμπαχτσε.
Οι Τούρκοι προχωρούν σε μια κίνηση… βόμβα που ταράζει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σκοπεύουν να επανέλθουν στο ανώτερο επίπεδο της Euroleague και γι’ αυτό προχώρησαν στην πρόσληψη ενός εκ των κορυφαίων προπονητών της διοργάνωσης.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ιτούδης έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, η οποία τον είχε ως πρώτο στη λίστα της. Και δε δυσκολεύτηκε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του, προκειμένου να πάρει τη θέση του Τζόρτζεβιτς μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Φενέρ και ΤΣΣΚΑ στις λίγκες τους.
Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού η συμφωνία αναμένεται να επισημοποιηθεί με τη λήξη της σεζόν, αλλά είναι δεδομένο πως η επόμενη θα βρει τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε που επιθυμεί να επιστρέψει στην… ελίτ της Euroleague.
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)


