Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Με Μάρτιν στο Game 5!

Ολυμπιακός: Με Μάρτιν στο Game 5!

Ο Αμερικανός σέντερ θα βρίσκεται στην 12άδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με την Μονακό, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Με τον Χασάν Μάρτιν στην 12άδα του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Μονακό (21:30), για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο Αμερικανός χθες ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και υπολογίζεται από τον Γιώργο Μπαρτζώκα για το Game 5 με τους Μονεσγάσκους, που θα κρίνει την πρόκρισης το Final 4 του Βελιγραδίου.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το χρονικό διάστημα που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην αποψινή μάχη με την Μονακό, καθώς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 15 περίπου ημέρες. Ο άσος των Πειραιωτών είχε χάσει τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδι με την Μονακό, αλλά απόψε θα βρίσκεται κανονικά στην «ερυθρόλευκη» 12άδα.

Ο Μάρτιν, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και τον είχε κρατήσει εκτός για δύο εβδομάδες, είναι έτοιμος να παίξει και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη, που θα της δώσει το εισιτήριο για το Final 4.

Ο 26χρονος σέντερ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια στη Euroleague και έχει μέσο όρο 5.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 0.5 μπλοκ, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να δυναμώνει την φροντ λάιν του Ολυμπιακού. Ενας τομέας στον οποίο αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα οι Πειραιώτες στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια με την Μονακό, καθώς υπήρχε μόνο ένας καθαρόαιμος σέντερ: Ο Φαλ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024