Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίχως τον Ντιαλό η Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό

Δίχως τον Ντιαλό η Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό

Τις υπηρεσίες του Άλφα Ντιαλό στο Game 5 κόντρα στον Ολυμπιακό θα στερηθεί ο Σάσα Ομπράντοβιτς, καθώς ο Αμερικανός δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Μονακό και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς στα πλέι οφ της Euroleague, που θα κρίνει και ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης μετά τις Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Έφες και Μπαρτσελόνα.

Κι ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να συμπεριλάβει στην 12αδα των Ερυθρόλευκων τον Χασάν Μάρτιν, οποίος είχε χάσει όλα προηγούμενα ματς, το ίδιο δεν θα συμβεί και με τη Μονακό και τον Άλφα Ντιαλό.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των Γάλλων δεν είχε καταφέρει ούτε εκείνος να δώσει το παρών σε κάποια από τις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Αρχικά του έγινε πρόταση να αγωνιστεί κάνοντας ένεση, όμως δεν θέλησε να το ρισκάρει και έτσι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα στερηθεί ένα από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας μέσα στη σεζόν, σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024