Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Αυτοκίνητο έπεσε σε περίπτερο - Τραυματίστηκε μία γυναίκα

Βόλος: Αυτοκίνητο έπεσε σε περίπτερο – Τραυματίστηκε μία γυναίκα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μετακινήθηκε το περίπτερο - Η οδηγός φέρεται να μιλούσε στο τηλέφωνο

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στο κέντρο του Βόλου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή κοπέλα, έπεσε σε περίπτερο επί των οδών Δημητριάδος – Ιωλκού στο Βόλο, με αποτέλεσμα τoν ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του περιπτέρου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, λίγο πριν τις 11 το πρωί, Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή γυναίκα από την οδό Ιωλκού έστριψε στη Δημητριάδος και, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο περίπτερο που βρίσκεται μετά την Ιωλκού και πριν την Πλατεία Πανεπιστημίου.

Φωτό από magnesianews.gr

Από τη σύγκρουση το περίπτερο έγειρε διάφορα προϊόντα έπεσαν στον δρόμο, όπως και γλαστράκια με λουλούδια που υπήρχαν στο σημείο.

Εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν κάποιος μπροστά στο περίπτερο, ενώ μία γυναίκα που βρισκόταν στην πίσω πλευρά, τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Φωτό από magnesianews.gr

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο ΤheNewspaper.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να μετακινηθεί ακόμη και το περίπετρο, ενώ σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, η οδηγός μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Φωτό από magnesianews.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024