Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ του Τσιμίκα (2-3)

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Λίβερπουλ του Τσιμίκα (2-3)

Η Λίβερπουλ παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη μαχητική Βιγιαρεάλ, έκανε την ολική ανατροπή, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 3-2 στο «Θεράμικα» και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Champions League.

Όνειρο ήταν και έμεινε όνειρο για τη Βιγιαρεάλ, αφού η Λίβερπουλ έχει πάρει… φόρα για το 7ο!

Το «κίτρινο υποβρύχιο» πήγε με σκορ παράτασης στα αποδυτήρια (2-0), όμως οι «ρεντς» έκαναν την ολική ανατροπή (2-3) και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετά τη σημερινή της νίκη και σε συνδυασμό με το 2-0 του «Άνφιλντ» έγινε η 4η ομάδα που πιάνει διψήφιο αριθμό συμμετοχών (10) σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.

Τώρα, οι «ρεντς» περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι για να μάθουν ποιά από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν στις 28/5 στο Παρίσι στον μεγάλο τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αποκλεισμός της Βιγιαρεάλ φέρνει τον Ολυμπιακό οριστικά στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League της επόμενης σεζόν  (2022-2023).

Στα τους ματς, οι γηπεδούχοι είχαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Καπού έστρωσε στον Ντιά και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ τα είχε… χαμένα και η Βιγιαρεάλ προσπαθούσε να το εκμεταλλευτεί αυτό και να βρει και δεύτερο γκολ, πιέζοντας ασφυκτικά συνεχώς. Κάτι το οποίο έγινε στο 41′, όταν ο Κοκλέν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καπού, διαμορφώνοντας το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματαν άλλαξαν ριζικά, με τους «ρεντς» να μπαίνουν… αφηνιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αποφασισμένοι να βάλουν «στοπ» στο όνειρο της ισπανικής ομάδας.

Μετά από κάποιες καλές στιγμές με Άρνολντ και Μανέ, στο 62′ ήρθε η μείωση, με τον Φαμπίνιο να εξαπολύει ένα φοβερό σουτ από διαγώνια θέση και να κάνει το 2-1. Ύστερα από 5 λεπτά, ο Ντίας έφερε το ματς στα ίσια, αφού με μια σκαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Άρνολντ έκανε το 2-2, ενώ την ολική ανατροπή έκανε ο Μανέ στο 74′, ο οποίος αφού πέρασε τον Ρούλι, πλάσαρε σε κενή εστία και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024