Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Εμπαπέ άναψε… φωτιές με μια ανάρτηση

Ο Εμπαπέ άναψε… φωτιές με μια ανάρτηση

Μια φωτογραφία από το σπίτι του Κιλιάν Εμπαπέ φούντωσε τις φήμες όσον αφορά το μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ.

Την ώρα που οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένουν με αγωνία τις… ανακοινώσεις απ’ την πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν (έχει δεσμευτεί να το ξεκαθαρίσει στις 21 Μαΐου, μετά το τελευταίο ματς των Παριζιάνων με τη Μετς), μία φωτογραφία απ’ το σπίτι του Γάλλου σούπερ σταρ, ήρθε να βάλει νέες «φωτιές» για μετακίνησή του στη Μαδρίτη.

Ο καλλιτέχνης Όρα Ίτο, προσωπικός φίλος του Εμπαπέ, ανέβασε σε stories στο Instagram, ορισμένες φωτογραφίες απ’ το σπίτι του άσου της Παρί, όπου φαίνεται πως έχει ξεκινήσει… πακετάρισμα.

Σε μία απ’ τις φωτογραφίες, ο Ίτο, ευχαριστεί τον Εμπαπέ για το δώρο που του έκανε με μία υπογεγραμμένη φανέλα και στο βάθος φαίνεται ένα ράφι με συσκευασμένα όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει, καθώς και χαρτόκουτες με διάφορα άλλα αναμνηστικά του 22χρονου επιθετικού. Στις κούτες μάλιστα, υπάρχει πάνω η σφραγίδα της εταιρίας Shugard Self-Storage, που προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφορών και μετακομίσεων.

Το αν ο τελικός προορισμός των συσκευασμένων, προσωπικών αντικειμένων του Μπαπέ θα είναι η… Μαδρίτη ή κάποιο πολύ πιο ακριβό σπίτι στο Παρίσι, θα το γνωρίζουν άπαντες σε 18 μέρες από σήμερα…

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024