Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αμόκ» στην Αγγλία για Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ: «Όποιος δει τη Λίβερπουλ είναι… τρελός» (pics)

«Αμόκ» στην Αγγλία για Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ: «Όποιος δει τη Λίβερπουλ είναι… τρελός» (pics)

Στους ρυθμούς του «τελικού» ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ κινείται σήμερα όλο το Νησί!

Ένα από τα μεγαλύτερα ματς όλης της Αγγλίας θα διεξαχθεί απόψε (21:00) στο «Vitality Stadium» ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένας σχεδόν κανονικός «τελικός», καθώς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα προκύψει ουσιαστικά και η δεύτερη ομάδα που θα «κερδίσει» την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Premier League.

Τα «κεράσια» βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόλις τρεις βαθμούς από πάνω, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας αλλά και της ενδεχόμενης ισοπαλίας. Η Νότιγχαμ ωστόσο έχει τη… φόρα, καθώς έχει εννιά νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει θα έχει και καλύτερη διαφορά τερμάτων πριν από την τελευταία στροφή της Championship.

Η Νότιγχαμ διανύει μια ονειρική σεζόν. Από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Ουαλός τεχνικός, οι Reds είναι η καλύτερη ομάδα της Championship, με βάση πάντα τη συγκομιδή των βαθμών που έχουν όλες οι ομάδες της κατηγορίας.

Και φυσικά, οι Reds έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επιστρέψουν στην Premier League μετά από πάρα πολλά χρόνια, δίνοντας ουσιαστικά το μεγαλύτερο παιχνίδι του 21ου αιώνα.

Από την άλλη, η Μπόρνμουθ δεν περνάει και την καλύτερη της περίοδο, καθώς στα τελευταία επτά παιχνίδια μετράει μονάχα δύο νίκες.

Τα «κεράσια» θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» πολύ νωρίτερα την υπόθεση της ανόδου, ωστόσο οι πολλές ισοπαλίες κυρίως, κόστισαν και πλέον η Μπόρνμουθ καλείται να δώσει έναν «τελικό» για να κερδίσει την απευθείας άνοδο.

Μέσα σε όλα, στο τραπέζι υπάρχουν φυσικά και σχεδόν 160 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία «παίζονται» επίσης το βράδυ της Τρίτης…

Ένα παιχνίδι το οποίο δίνει το εισιτήριο της επιστροφής στην Premier League και ένα «τσουβάλι» με λεφτά…

Την ώρα που η Μπόρνμουθ με τη Νότιγχαμ θα δίνουν τον δικό τους «τελικό», η Λίβερπουλ θα «μάχεται» με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, με σκοπό την εξασφάλιση της παρουσίας της στον φετινό τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Κι όμως, το παιχνίδι της Championship είναι αυτό που «καίει» την Αγγλία αυτή τη στιγμή. Ήδη στα social media επικρατεί ένας «χαμός» για τον «τελικό» της Championship, με την ποδοσφαιρική κοινότητα του Νησιού να μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ.

«Πρέπει να είσαι παράξενος εάν προτιμάς να δεις τη Λίβερπουλ από το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ», γράφει ένας Άγγλος στο twitter. Μάλιστα, ένας οπαδός της Λίβερπουλ απαντά και λέει: «Θα συμφωνούσα εάν δεν ήμουν φίλαθλος της Λίβερπουλ».

«Εάν παρακολουθήσεις απόψε το ματς της Λίβερπουλ αντί για το Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ… κούνα το κεφάλι σου», γράφει ένας φίλαθλος της Γουέστ Χαμ!

«Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ > Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ», γράφει ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ.

Με μια ματιά στα αγγλικά social media γίνεται αντιληπτό πως το παιχνίδι της Championship ανάμεσα στην Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής κοινότητας του Νησιού.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024