Το πρόβλημα των οικονομικών εκκρεμοτήτων στην ΑΕΚ όχι μόνο παραμένει, αλλά φαίνεται πως χειροτερεύει όσο προχωράει προς το τέλος της η σεζόν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση της FIBA, τα ban κατά των της ΑΕΚ έφτασαν πλέον τα 20, καθώς προστέθηκε ακόμα ένα έπειτα από αρκετές εβδομάδες, που φάνηκε πως στο κιτρινόμαυρα στρατόπεδο δεν είχαν άλλες ανοιχτές υποθέσεις.
Έτσι ενόψει και της επόμενης σεζόν που έρχεται, η ΚΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να εξοφλήσει είτε να διακανονίσει αυτές τις τιμωρίες και τις υποχρεώσεις, για να έχει δικαίωμα να αποκτήσει ξένους παίκτες που δεν έχουν πατήσει παρκέ την τρέχουσα σεζόν στην Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι είχαν φτάσει 14 τα bans της ΑΕΚ, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου είχε «καθαρίσει», προχωρώντας σε νέους διακανονισμούς.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών