Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερνάντες: «Δεν μετρούν τα γκολ για μένα, θέλω τίτλους»

Φερνάντες: «Δεν μετρούν τα γκολ για μένα, θέλω τίτλους»

Ο Φερνάντες στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ, ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα γκολ που σημειώνει αν δεν συνδυάζονται από τίτλους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (2/5) επικράτησε με 3-0 της Μπρέντφορντ για την 35η αγωνιστική της Premier League. Πλέον βρίσκεται στο -5 από την Άρσεναλ και αναζητά ένα θαύμα με στόχο την έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους κόκκινους διαβόλους, φτάνοντας τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Βαράν να σημειώνουν τα άλλα δύο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στο Sky Sports, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ ο Μπρούνο Φερνάντες υποστήριξε ότι δεν έχει σημασία για εκείνον να σκοράρει, εάν η ομάδα του δεν μπορεί να κατακτήσει τίτλους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός: 

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σκόραρα. Προφανώς και είμαι χαρούμενος, αλλά αυτοί οι αριθμοί δεν μετρούν για μένα. Θέλω να αυξάνω τους αριθμούς με τρόπαια και όχι με γκολ.

Γνωρίζουμε ότι τα στάνταρ μας δεν ήταν το ίδιο με αυτό που περιμέναμε, αλλά ολοκληρώσαμε καλά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα μας. Τώρα έχουμε περισσότερα παιχνίδια μπροστά μας, οπότε επικεντρωνόμαστε σε αυτά.

Ξέρουμε ότι πρέπει πάντα να δίνουμε κάτι. Οι οπαδοί μας υποστήριξαν καταπληκτικά. Ξέρουμε ότι η σεζόν δεν πήγε όπως θα έπρεπε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα παρά μόνο να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κερδίσουμε παιχνίδια και μετά να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024