Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: «Η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη»

ΝΔ: «Η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη»

Η Πειραιώς σχολίασε την ερώτηση 24 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

«Η αυτοκριτική τελικά κάνει θαύματα. Λίγες ημέρες αφού σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε παρατηρήσει ότι ‘δεν μπορούμε να είμαστε και με το εμβόλιο και τους αντιεμβολιαστές’, επιτέλους η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε ξεκάθαρη θέση – υπέρ των αντιεμβολιαστών», σημειώνει η ΝΔ, με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει, «με σημερινή τους ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών ‘στερείται νομικής αλλά και επιστημονικής βάσεως’. Μάλιστα, δεν μένουν εκεί, ισχυριζόμενοι ότι ‘το υγειονομικό όφελος από την απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι ανύπαρκτο’ και ότι ‘ο σκοπός της προστασίας της δημόσιας υγείας θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλα ηπιότερα μέτρα’».

Η Πειριαώς επισημαίνει πως «για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνεται ότι η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη. Η γραμμή που καλούσε σε συγκεντρώσεις υπερμετάδοσης του κοροναϊού. Η γραμμή που ισχυριζόταν ότι δεν θα έχουμε εμβόλια. Η γραμμή που χαρακτήριζε ‘ξεστοκάρισμα’ το εμβόλιο στους νέους. Η γραμμή που αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων».

Απέναντι σε αυτή τη γραμμή, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα, «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε την υπευθυνότητα, βάζοντας την ανθρώπινη ζωή πάνω από όλα. Πήρε έγκαιρα μέτρα, στήριξε έμπρακτα πολίτες και επιχειρήσεις, υλοποίησε ένα από τα πιο άρτια συστήματα οργάνωσης εμβολιασμού, πρωτοστάτησε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα ψηφιακά πιστοποιητικά».

Και καταλήγει, αναφέροντας ότι «οι πολίτες όλα αυτά τα βλέπουν, τα γνωρίζουν και στο τέλος της τετραετίας θα αξιολογήσουν το ήθος και τη στάση κάθε κόμματος, δίνοντας ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024