Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η «σοβαρή μαρτυρία» που περιμένουν οι Αρχές

Πάτρα: Η «σοβαρή μαρτυρία» που περιμένουν οι Αρχές

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας και η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Δεν έχουν τέλος τα νέα στοιχεία που έρχονται «στο φως» για το έγκλημα στην Πάτρα με τη μικρή Τζωρτζίνα, καθώς και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, οι οποίοι ακόμη διερευνώνται για το αν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας και η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

Ο καβγάς του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, λίγο καιρό πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κι ενώ η κατάσταση οδηγούνταν προς αυτή την κατεύθυνση για την 33χρονη μητέρα, είχε γίνει μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όπου έγινε επήλθε η οριστική ρήξη μεταξύ του ζευγαριού.

Ήταν η περίοδος που μπροστά στις κάμερες η Ρούλα και ο Μάνος πήγαιναν χέρι – χέρι και στήριζε ο ένας τον άλλο, φαίνεται πως πίσω από αυτές η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική καθώς οι τσακωμοί ήταν συνεχείς αφού ο σύζυγος της Ρούλας είχε αρχίσει να έχει αμφιβολίες για την αθωότητά της.

Όλα συνέβησαν στα μέσα Φεβρουαρίου. Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Η συγκεκριμένη φράση του Μάνου προκαλέσει έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκείνη τη στιγμή τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

«Είχαμε την πληροφορία για το μεγάλο καβγά στο δικηγορικό γραφείο»

«Συνήθως με τον κ. Αναστασόπουλο δεν έχουμε τις ίδιες πληροφορίες. Όμως για το συμβάν που περιγράφει, την περίοδο που είχαμε αναφέρει για την περίπτωση της Τζωρτζίνας είχε έρθει πληροφορία που περιέγραφε ό,τι περιγράφει ο κ. Αναστασόπουλος. Ένα μεγάλο καβγά, παρουσία δικηγόρου. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λέει ο κ. Αναστασόπουλος. Το περιστατικό πρέπει να έγινε πριν την ανακρίτρια, και μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι», ανέφερε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα.

«Θα είναι μια σοβαρή μαρτυρία»

«Καταδεικνύεται ότι το ζευγάρι είχε σχέση μίσους – πάθους. Είχαν πολλά προβλήματα ως ζευγάρι. Πλέον υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ τους, και αυτό καταδεικνύεται και από όσα λένε. Αν το καταθέσει ο δικηγόρος, μιλήσει για τον καβγά, θα είναι μια σοβαρή μαρτυρία», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας.

«Ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί. Προφανώς κάποιοι τον έχουν συμβουλεύσει να μην εκτίθεται τόσο. Μερικές φορές δεν καλούμε ανθρώπους για κατάθεση για να δούμε τη συμπεριφορά τους. Η ανακριτική είναι μια τέχνη ολόκληρη», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Στην υπόθεση της Ίριδας μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόταν και η αδερφή της στο σπίτι. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό», τόνισε από την πλευρά της η Άρια Καλύβα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024