Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλά «καλεσμένος» ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Διπλά «καλεσμένος» ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Γύρος θριάμβου στην Τούμπα, φιέστα με ΠΑΟΚ – Η ιδιαιτερότητα των δύο αναμετρήσεων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με το τρίτο συνεχόμενο και 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Το 3-2 επί του ΠΑΣ σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ αύξησε στους 13 βαθμούς τη διαφορά των δύο ομάδων, με το μεταξύ τους ματς της 4ης Μαΐου στην Τούμπα να είναι πιθανό να φέρει και το οριστικό φινάλε στην υπόθεση-τίτλος.

Και αυτό γιατί ως γνωστόν ο Ολυμπιακός χρειάζεται απλώς ένα βαθμό από αυτό το ματς για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, κάνοντας ιδανικό γύρο θριάμβου μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, που μπορεί με το εκτός έδρας γκολ του Τσόλακ να αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου, στα ματς με τον ΠΑΟΚ όμως μετρά μία νίκη (2-1 στο πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη) και τρεις ισοπαλίες, οι δύο εκ των οποίων στην Τούμπα. Το 1-1 για το πρωτάθλημα και το πρόσφατο 0-0 για το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει την ευκαιρία να κάνει γύρο θριάμβου μέσα στην Τούμπα σε δύο μέρες, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να είναι διπλά… καλεσμένος του Ολυμπιακού στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί το τελευταίο επίσημο ματς των Ερυθρολεύκων στο Καραϊσκάκη είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 14 Μαΐου για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Και λογικά αυτό θα είναι το ματς όπου θα γίνει και η φιέστα του 47ου τίτλου με την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου. Ακόμη βεβαίως δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την πλευρά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και είναι απολύτως λογικό, καθώς προέχει η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως βλέποντας το πρόγραμμα των αγώνων που απομένουν (υπάρχει ένα ακόμη εντός έδρας ματς, αυτό με τον ΠΑΟ την Τετάρτη 11 Μαΐου) γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτό το ματς είναι το ιδανικό για να επιλεγεί.

Τα πάντα βεβαίως θα δρομολογηθούν επισήμως από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ από τη στιγμή που θα «κλειδώσει» οριστικά το πρωτάθλημα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024