Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου: Κατέθεσε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη μαζί με τη σύζυγο του

Βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου: Κατέθεσε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη μαζί με τη σύζυγο του

Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε επίσημη περιοδεία στη χώρα μας και θα συναντηθεί και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον πρωθυπουργό.

Για πρώτη φορά έπειτα από 21 χρόνια ξανάρθε στη χώρα μας το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου. Ο Βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη. Το ζεύγος κατέθεσε πριν λίγη ώρα και υπο βροχή, στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και σε λίγο θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η υποδοχή θα είναι επίσημη δηλαδή θα ανακρουστούν οι εθνικοί ύμνοι και θα παρουσιαστούν οι αντιπροσωπείες, όμως λόγω της βροχής αυτό δεν θα γίνει στην Ηρώδου του Αττικού, αλλά εντός του Προεδρικού Μεγάρου.

Θα παρασημοφορηθούν

Στη συνέχεια στην αίθουσα των Διαπιστευτηρίων η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρασημοφορήσει τον Φίλιππο και την Ματθίλδη με τον Μεγαλοσταυρό του Τάγματος του Σωτήρος και ο βασιλιάς του Βελγίου θα απονείμει στην Πρόεδτο της Δημοκρατίας τον Μεγαλοσταυρό του Τάγματος του Λεοπόλδου.

Στη συνέχεια η κ. Σακελλαροπούλου, ο Φίλιππός και η σύζυγος του, θα ανέβουν στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Προεδρικού όπου και θα έχουν κατ ίδίαν συνάντηση.

Η Βελγική αντιπροσωπεία συνοδεύεται από πολυάριθμα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης της χώρας, αυλάρχες και εκπρόσωπους του Παλατιού καθώς και από πλήθος δημοσιογράφων.

Με τον Πρωθυπουργό

Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Βελγικού Βασιλικού ζεύγους με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου και θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 8 το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024