Άλλη μια ηλικιωμένη κάτοικος της Ξάνθης έπεσε θύμα των αδίστακτων απατεώνων το Σάββατο, όταν της τηλεφώνησε ένας άγνωστος που προσποιήθηκε τον γιατρό και της είπε ότι ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, για την οποία απαιτείται μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η ανυποψίαστη γυναίκα προθυμοποιήθηκε να πληρώσει 17.000 ευρώ τα οποία είχε στην άκρη και ο απατεώνας της είπε να τα βάλει σε μια σακούλα και να τα αφήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού της, απ’ όπου τα παρέλαβε άγνωστος συνεργός του.
Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, η ηλικιωμένη την κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ξάνθης και οι οι έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας