Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, με το μυαλό στον τελικό ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, με το μυαλό στον τελικό ο ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στην Τούμπα, με την Ένωση να είναι αυτή που «καίγεται» για τρίποντο, αφού κινδυνεύει να χάσει το τρένο της Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (21:00) λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα ματς με… μονότονο ενδιαφέρον.

Η Ένωση είναι η ομάδα που καίγεται για τρίποντο στη μάχη των Δικεφάλων, καθώς είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, και αν χάσει από τους Ασπρόμαυρους, θα χάσει και σημαντικό έδαφος για το ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, μετά την πρόκριση στον τελικό, φαίνεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στο ΟΑΚΑ και την 21η Μαΐου, παρά το γεγονός πως μαθηματικά έχει ελπίδες για τον τίτλο.

Από την άλλη, οι Κιτρινόμαυροι θέλουν νίκη ή έστω ισοπαλία, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός-Άρης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει πολλά προβλήματα. Εκτός  είναι οι Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Ελ Καντουρί και Τσιγγάρας, ενώ ο Μιτρίτσα δύσκολα θα είναι τουλάχιστον στην ενδεκάδα.

Επίσης, ο ρουμάνος προπονητής δεν αναμένεται να ρίξει στη μάχη από το πρώτο λεπτό όσους παίκτες έπαιξαν την Τετάρτη 120+ λεπτά στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» και γενικότερα αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Από την άλλη, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει κι αυτός πολλά προβλήματα να λύσει, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αραούχο, Σιμόες, Γέβτιτς και Τάνκοβιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα οι Βράνιες και Λε Ταλέκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον αγώνα θα παρακολουθήσει από μπουθ της Τούμπας ο Ματίας Αλμέιδα, που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Οι πιθανές ενδεκάδες στο ματς:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Σάστρε, Σίντκλεϊ, Σοάρες, Σβαμπ, Μουργκ, Τέιλορ, Ζίβκοβιτς, Τσόλακ.

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Γκαρσία, Άμραμπατ.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024