Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μοχαμαντί: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στην Τούμπα»

Μοχαμαντί: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στην Τούμπα»

Για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ μίλησε ο Μίλαντ Μοχαμαντί που τόνισε πως η Ένωση πηγαίνει στην Τούμπα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Μίλαντ Μοχαμαντί μίλησε στην κάμερα της NOVA για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η νίκη. Ο Ιρανός μπακ τόνισε πως η Ένωση βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Σέρχιο Αραούχο.

Όσα είπε ο Μοχαμάντι:

Για το πώς προετοιμάστηκε η ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Όλο αυτό το διάστημα κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τη σημασία της νίκης στα Γιάννενα κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι: «Είναι σίγουρο ότι είμαστε πολύ καλύτερα, αλλά επειδή είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Αυτό σκεφτόμασταν όταν πήγαμε στα Γιάννενα, το ίδιο σκεφτόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής, μόνο τη νίκη».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ, είδαμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Είναι μια καλή ομάδα, μία συμπαγής ομάδα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί είμαστε σε μία δύσκολη και θα πρέπει να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα».

Για τον Αραούχο που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους συμπαίκτες του: «Είναι δύσκολο αυτό που συνέβη με τον Αραούχο, είναι πολύ κρίμα. Και ο Καρίμ έχει ένα πρόβλημα με τα μάτια του, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, έχουμε πολύ καλούς παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή».

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024