Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Καλά θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης να πούνε την αλήθεια» λέει ο Κατερινόπουλος

Πάτρα: «Καλά θα κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης να πούνε την αλήθεια» λέει ο Κατερινόπουλος

Τι είπε για τα λάθη των Αρχών στις έρευνες

Για μία ακόμη φορά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας  Θανάσης Κατερινόπουλος δεν μασάει τα λόγια τους σε ότι αφορά στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και καλεί την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τον Μάνο Δασκαλάκη να ξεκινήσουν να λένε αλήθειες.

Ο κ. Κατερινόπουλος πιστεύει ότι η μητέρα των τριών παιδιών προσπαθεί όσο είναι στην φυλακή να χτίσει άλλοθι και να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου.

«Πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα και με αυτά που βλέπουμε θα τρελαθούμε τελείως» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κατερινόπουλος συνεχίζει βάζοντας στο κάδρο και τον πατέρα των παιδιών, κάτι που έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. «Καλά θα κάνει να βγει και να πει την αλήθεια όπως και ο Μάνος Δασκαλάκης, γιατί και αυτός δεν μας τα λέει καλά. Άλλα είπε στην αρχή, άλλα στη συνέχεια και τώρα έχει εξαφανιστεί. Προφανώς και αυτό είναι μια τακτική», λέει.

Φάσκει και αντιφάσκει

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Καταρχήν αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και τώρα ζητάει να συνεχιστούν. Μετά έλεγε ότι δεν υπάρχει κεταμίνη και τώρα θέλει να αποδείξει ότι δεν έδωσε εκείνη την κεταμίνη. Αμφισβητούσε και την ποσότητα και τώρα επικεντρώνεται στο ποιος την χορήγησε στην Τζωρτζίνα».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε ότι είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια: «Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», είπε.

Ο κ. Κατερινόπουλος μιλά για τα κενά των αρχών στην έρευνα λέγοντας ότι «προφανώς και έγιναν λάθη» ενώ δήλωσε ότι αν υπάρχουν λάθη συνεχόμενα από την Ασφάλεια Πατρών θα πρέπει να γίνει σχετική έρευνα

Δείτε το όσα είπε:

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024