Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκάνδαλο Επστάιν: Απορρίφθηκε η έφεση της Γκιλέιν Μάξγουελ κατά της καταδίκης της για σωματεμπορία

Σκάνδαλο Επστάιν: Απορρίφθηκε η έφεση της Γκιλέιν Μάξγουελ κατά της καταδίκης της για σωματεμπορία

Δικαστήριο στις ΗΠΑ απέρριψε την έφεση της Γκιλέιν Μάξγουελ κατά της καταδίκης της για σωματεμπορία, αλλά και τις καταδικαστικές αποφάσεις για δύο από τις κατηγορίες, εξέλιξη που ενδεχομένως οδηγήσει σε μείωση της ποινής της (στη φωτογραφία του abc.net.au, επάνω, η Γκιλέιν Μάξγουελ με τον Τζέφρι Επστάιν).

Απορρίφθηκε χθες Παρασκευή από αμερικανικό δικαστήριο η έφεση που άσκησε η Γκιλέιν Μάξγουελ, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει την καταδίκη της, τον Δεκέμβριο του 2021, για σωματεμπορία.

Σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων

Η 60χρονη Βρετανίδα κρίθηκε ένοχη για την προώθηση ανήλικων κοριτσιών στον πρώην σύντροφό της Τζέφρι Επστάιν προκειμένου εκείνος να τα εκμεταλλεύεται σεξουαλικά.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου Αλισον Νέιθαν επικύρωσε την ενοχή της Μάξγουελ για τρεις από τις πέντε κατηγορίες – συμπεριλαμβανομένης της σωματεμπορίας – για τις οποίες καταδικάστηκε, επισημαίνοντας ότι η ετυμηγορία των ενόρκων υποστηρίχθηκε από τις καταθέσεις μαρτύρων και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η Νέιθαν απέρριψε τις καταδικαστικές αποφάσεις για δύο από τις κατηγορίες, εξέλιξη που ενδεχομένως μειώσει την ποινή της Μάξγουελ. Οπως είπε, τρεις από τις κατηγορίες αφορούσαν ουσιαστικά το ίδιο αδίκημα, επομένως επικύρωσε μόνο μία από αυτές.

Αυτοκτόνησε στη φυλακή

Ο αμερικανός χρηματιστής Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα, αυτοκτόνησε μέσα στο κελί φυλακής του Μανχάταν το 2019, σε ηλικία 66 ετών, εν αναμονή της δίκης του για κατηγορίες σωματεμπορίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024