
Θλίψη: Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα – Το ανακοίνωσε η οικογένειά του
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον Μίνο Ραϊόλα να φεύγει από τη ζωή.
Σε θλίψη βυθίστηκε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο 54χρονος Ιταλός μεγαλοατζέντης, Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή.
Ήταν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας μεταξύ άλλων στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα, όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Πολ Πογκμπά και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.
Πριν από δυο μέρες, η είδηση του θανάτου του είχε πλημυρίσει το χώρο του διαδικτύου, κάτι που αποδείχθηκε fake news.
Ωστόσο, μετά και την πολύμηνη νοσηλεία του στην εντατική, δεν τα κατάφερε, φεύγοντας τελικά από τη ζωή.
Η είδηση του θανάτου
Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον λύγισε, με την οικογένεια του Ραϊόλα να επιβεβαιώνει την είδηση με μια ανάρτηση στα social media.
Ο Ραϊόλα γεννήθηκε στην Ιταλία το 1967 και κατάφερε να γίνει ένας από τους ατζέντηδες που κινούσαν τα νήματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Από τα χέρια του πέρασαν οι Μπέργκαμπ, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι, Ντε Λιχτ, Ντοναρούμα και Μόιζε Κεν. Μάλιστα, σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του την περσινή χρονιά έφτανε τα 73 εκατομμύρια ευρώ.
Διαβάστε επίσης: Ο πιτσαδόρος που κατέκτησε τον κόσμο
Η ανακοίνωση της οικογένειας για το χαμό του Μίνο Ραϊόλα:
— Mino Raiola (@MinoRaiola) April 30, 2022
- Εργατικά ατυχήματα: Πάνω από 7.500 κάθε μέρα στην ΕΕ το 2023
- Κόκκινο κραγιόν, τραβηγμένα μαλλιά, κρίκοι – Το 80s στυλ της Sade δεν ξεπεράστηκε ποτέ
- Παρέμβαση για την αντιμετώπιση της οπτικής ρύπανσης από το Δήμο Θεσσαλονίκης
- Ελπίδα Μαζαράκη: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
- Αντιρρήσεις για το Δημόσιο, μήνυση στον Κυρανάκη και ραντεβού σε έναν… μήνα στη δίκη για τα Τέμπη
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρωτοφανής η επίθεση στο πρωτοδικείο Αθηνών




