Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρτίνς πήρε θέση: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να κατακτήσουμε τον μεγαλύτερο στόχο μας»

Ο Μαρτίνς πήρε θέση: «Βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να κατακτήσουμε τον μεγαλύτερο στόχο μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όμως τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κατακτήσουν τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των Play off της Superleague (1/5, 17:00) και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και την ανάγκη να επιστρέψει άμεσα στις νίκες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, στην κατάσταση του Κώστα Μανωλά, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Μαρτίνς τόνισε πως κατανοεί ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να βρει ξανά τον εαυτό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη Nova:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα το προσεγγίσουμε ως ένα παιχνίδι που μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι αυτό για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έχουμε αντιμετωπίσει τελευταία, απέναντι σε μία ομάδα που έχει εξελιχθεί ως την αποκάλυψη του πρωταθλήματος, είναι συνεπής και σταθερή. Σίγουρα θα μας δυσκολεύσει, εμείς πρέπει επειγόντως να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με μεγάλη συνέπεια, ώστε να κερδίσουμε τους βαθμούς».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά που πρέπει να εκτιμηθεί η κατάστασή του, είναι η μοναδική περίπτωση».

Για το αν θα ήθελε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή, μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν θέλουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την στιγμή να βγούμε γρήγορα από αυτήν. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε στο πλευρό μας. Αυτή την στιγμή διεκδικούμε τον μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς, θέλουμε να παλέψουμε και να νικήσουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο, ο οποίος είναι το πρωτάθλημα, που θα μας δώσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ξέρουμε ότι είμαστε σε μία κακή στιγμή, χρειαζόμαστε συσπείρωση. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα. Έχουμε όμως την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, τον μεγαλύτερο στόχο και γι’ αυτό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και της ομάδας, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024