Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Νίκη και «πέταξε» για Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Νίκη και «πέταξε» για Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Game 4 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός, που απόψε αντιμετωπίζει τη Μονακό στο «Σαλ Γκαστόν Μεντεσάν» στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης.

Έπειτα από τη νίκη της την Τετάρτη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε ξανά το πλεονέκτημα έδρας, προηγείται με 2-1 στη σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες και θέλει από σήμερα να κλείσει θέση για το ραντεβού 19-21 Μαΐου στο Βελιγράδι. Εκεί όπου άμα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Εφές.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν για ακόμη μια φορά στη διάθεση τους τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον μηρό, ενώ η γαλλική ομάδα έχει αμφίβολο τον Άλφα Ντιαλό, που θα δοκιμάσει να αγωνιστεί την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση των 70 οπαδών τους, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και στο τρίτο παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπορις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρόμπερτ Λότερμόζερ (Γερμανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Σήμερα, θα «κονταροχτυπηθεί» και η Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Final Four.

Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ των Καταλανών και οι Βαυαροί θα «παλέψουν» στο σπίτι τους, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί και να κριθεί η πρόκριση στη Βαρκελώνη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024