Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο Game 4 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague και με νίκη παίρνει το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου.
Ο Ολυμπιακός, που απόψε αντιμετωπίζει τη Μονακό στο «Σαλ Γκαστόν Μεντεσάν» στο τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης.
Έπειτα από τη νίκη της την Τετάρτη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε ξανά το πλεονέκτημα έδρας, προηγείται με 2-1 στη σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες και θέλει από σήμερα να κλείσει θέση για το ραντεβού 19-21 Μαΐου στο Βελιγράδι. Εκεί όπου άμα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Εφές.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν για ακόμη μια φορά στη διάθεση τους τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον μηρό, ενώ η γαλλική ομάδα έχει αμφίβολο τον Άλφα Ντιαλό, που θα δοκιμάσει να αγωνιστεί την τελευταία στιγμή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τη συμπαράσταση των 70 οπαδών τους, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και στο τρίτο παιχνίδι.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπορις Ρίζικ (Ουκρανία), Ρόμπερτ Λότερμόζερ (Γερμανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).
Σήμερα, θα «κονταροχτυπηθεί» και η Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Final Four.
Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ των Καταλανών και οι Βαυαροί θα «παλέψουν» στο σπίτι τους, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί και να κριθεί η πρόκριση στη Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.