Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμερα η συναυλία του ΚΚΕ για την Πρωτομαγιά

Σήμερα η συναυλία του ΚΚΕ για την Πρωτομαγιά

Και ο Κουτσούμπας πάει Πάτρα για να μιλήσει για τον Μπελογιάννη

Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ έχει μια πλούσια δράση στον τομέα του πολιτισμού. Σας θυμίζω τη συναυλία με το έργο «Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού και μουσική Γιάννη Μαρκόπουλου που διοργάνωσε τον Φλεβάρη και την οποία παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και ο Πρόεδρος της Βουλής. Σήμερα λοιπόν, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου διοργανώνει συναυλία για την Πρωτομαγιά με τη Μαρία Φαραντούρη, αλλά και τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Βασίλη Γισδάκη και Κώστα Τριανταφυλλίδη, ενώ η ενορχήστρωση και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Η σπουδαία Μαρία Φαραντούρη θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια, πολλά απ’ τα οποία έχει πρωτοτραγουδήσει η ίδια. Το ΚΚΕ έχει επίσης ανακοινώσει για το τέλος του Μάη συναυλία αφιερωμένη στον Δημήτρη Μητροπάνο με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο του.

Ο Κουτσούμπας στην Πάτρα

Την επόμενη Κυριακή 8 Μάη ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Πάτρα και θα μιλήσει σε εκδήλωση με αφορμή τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη. Ο Μπελογιάννης μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, όμως ένα σημαντικό μέρος της ζωής του το πέρασε στην Πάτρα όπου ανέπτυξε και πλούσια δράση ως στέλεχος του ΚΚΕ. Μαθαίνω επίσης πως ο Γραμματέας του ΚΚΕ θα επισκεφτεί και το ιστορικό καταφύγιο της Πάτρας, στο οποίο φιλοξενείται έκθεση ιστορικού και αρχειακού υλικού από την κήρυξη του πολέμου, την κατοχή της Πάτρας από τα ναζιστικά στρατεύματα, την αντίσταση και την απελευθέρωση. Μαζί του θα είναι και ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024