Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μυριέλλα Κουρεντή: Μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη και κάνει αποκαλύψεις

Μυριέλλα Κουρεντή: Μιλά για τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη και κάνει αποκαλύψεις

«Υπήρχε ο κανόνας οι δυο ομάδες να μην έρθουν κοντά», τονίζει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί εδώ και λίγο καιρό η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ηθοποιός, που κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο συζητήθηκε ιδιαιτέρως, μίλησε σήμερα (29/4) στο Love It για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και έκανε ειδική μνεία στη σχέση που είχε με Γιώργο Κατσαούνη.

«Ο Άρης όταν μπήκε στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε κάτι κακό από έξω. Μου είπε απλά ότι έχει γίνει ντόρος έξω με τον Κατσαούνη. Του είπα πως όντως ένιωσα πράγματα. Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός, και αληθινός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του ή αν ταιριάζουν οι κόσμοι μας», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι όπως το είχα στο κεφάλι μου. Εγώ ήδη ένιωθα άσχημα, γιατί ένιωθα σχεδόν όλους τους συμπαίκτες μου απέναντί μου, επειδή υπήρχε το ότι “ο κόσμος ασχολείται με τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη”. Όταν μπήκε ο Άρης και μου επιβεβαίωσε ότι γίνεται χαμός έξω, εγώ ήδη είχα απομακρυνθεί».

Αναφορικά με το φιλί που αντάλλαξε με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, σχολίασε:

«Το φιλί ήταν πολύ αθώο για μένα. Δεν είχε τη βαρύτητα που απέκτησε. Υπήρχε ο κανόνας οι δυο ομάδες να μην έρθουν κοντά και να φανεί αυτό στην κάμερα. Όταν πήγαμε οι χαμένοι να μπούμε στην πισίνα δεν είχαμε ιδέα ότι θα τραβάνε οι κάμερες. Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, εγώ νόμιζα πως δε γράφει καμία κάμερα. Ήρθε ο Βαλάντης να μας κρύψει».

«Μετά με ρώτησε η Ευρυδίκη αν φιλήθηκα με τον Γιώργο στην πισίνα. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο. Εγώ δε θυμόμουν ότι είχα πει ότι είχα σχέση. Είχαν πιάσει άνθρωποι τον Γιώργο και του το είπαν ότι έχω σχέση. Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει», συμπλήρωσε.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024