Τραγωδία με θύμα Πατρινό ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα χθες τα ξημερώματα στην Σάμο ενώ πήγαινε στην δουλειά του.
Σύμφωνα με το flamis.gr , το μοιραίο τροχαίο συνέβη λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του. Αυτοκίνητο τύπου βαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε και παρέσυρε τον 39χρονο δικυκλιστή, ο οποίος κατέληξε στο σημείο του δυστυχήματος.
Ο 39χρονος ήταν αρραβωνιασμένος και μάλιστα με την σύζυγο του, που κατάγεται από την Σάμο, περίμεναν το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.
Ο 39χρονος με καταγωγή από την Πάτρα και τα Τρίκαλα, τα προηγούμενα χρόνια ζούσε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και εργαζόταν ως οδηγός.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).