Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη είχε κάνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πάτρα: Η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη είχε κάνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια μάρτυρας, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και των παιδιών του με την μητέρα του και γιαγιά τους ήταν περιορισμένη, λόγω των πιέσεων που ασκούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Άνθρωπος από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, υποστήριξε πως η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, έκανε την καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για κακοποίηση της άτυχης Τζωρτζίνας όταν ήταν μωρό.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τις μαρτυρίες, το τότε λίγων μηνών μωρό έχει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια μάρτυρας, η σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και των παιδιών του με την μητέρα του και γιαγιά τους ήταν περιορισμένη, λόγω των πιέσεων που ασκούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου .

Ο άνθρωπος που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ανέφερε τα εξής:

Ερώτηση: Εσείς γνωρίζετε την οικογένεια του Μάνου;

Απάντηση: Την γιαγιά του και η γιαγιά του έλεγε παρά πολλά… Μου έλεγε ότι είχανε δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις, τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν, δεν ήθελε επαφές.

Ο Μάνος ξέρω, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μια φορά στη μαμά του, το οποίο παιδί, όντας παραπληγικό δεν ήθελε να φύγει απ’ τη γιαγιά όταν άκουσε ότι “θα φύγεις τώρα με τον μπαμπά, να πας στο σπίτι». Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει.

Από τότε που ήταν εννέα μηνών η Τζωρτζινούλα -αυτά που έχουμε πάθει, που έκανε- η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ανώνυμα, γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια (σημ: εννοεί φοβόταν). Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι.

Ερώτηση: Που είδε μελανιές δηλαδή στο σώμα του παιδιού;

Απάντηση: Στα χεράκια του και στα πλευρά του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στο Μάνο, και επειδή αυτή τον χειραγωγούσε τον Μάνο, (σημ: τον) έφερνε στα «μέτρα» της, τον είχανε γυρίσει εντελώς ενάντια στη μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα γι’ αυτή, για τη Ρούλα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024