Εξοδος Πρωτομαγιάς: Αυξημένα μέτρα στο εθνικό δίκτυο – Επί ποδός η Τροχαία
Από το πρωί βρίσκονται επί ποδός περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα της ΕΛΑΣ, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.
Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται η Τροχαία, καθώς από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα λόγω της εξόδου των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυξημένα μέτρα της Τροχαίας με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Από το πρωί βρίσκονται επί ποδός περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα της ΕΛΑΣ, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.
Απαγόρευση κίνησης φορτηγών
Παράλληλα, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την εορτή της Πρωτομαγιάς, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών ισχύει σήμερα (29/4) από τις 16:00 έως τις 22:00 και αύριο (30/4) από τις 08:00 έως τις 13:00.
Για το ρεύμα εισόδου η απαγόρευση θα ισχύει τη Δευτέρα (2/5) από τις 16:00 έως τις 23:00.
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου



