Ο Γιάννης Βογιατζής αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα του αλλά και την γυναίκα της ζωής του.
Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για την τεράστια καλλιτεχνική του πορεία και το στήριγμά του στη ζωή, που ήταν η σύζυγός του.
«Πέθανε κυριολεκτικά στα χέρια μου. Έκανα την ίδια ημέρα πρόβα και παράσταση. Ήξερα ότι αυτό ήθελε για εμένα. Πάντα με στήριζε. Αν δεν είχα κι αυτήν τη γυναίκα, ίσως και να μην είχα αυτήν την καριέρα.» είπε ο Γιάννης Βογιατζής.
«Τώρα πια που είμαι σε μια ηλικία που θα πάω να τη βρω, της την προσφέρω με όλη την αγάπη μου και το σεβασμό στο όνομά της γιατί υπήρξε μια κυρία ανεπανάληπτη. Θα υπάρχουν εκατομμύρια άλλες κυρίες και θα είμαι ευτυχής να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες. Εγώ όμως μία γνώρισα και μία λάτρεψα» δήλωσε ο Γιάννης Βογιατζής.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.